Resultaten voor dagje varen in zeeland

 
dagje varen in zeeland
 
Aquavitesse Boot verhuur en alle bootverhuurders in Nederland.
Bekijk de vloot. Hebt u zin in een heerlijk ontspannen vaarvakantie op de schone, zoute wateren van Zeeland? Het Grevelingenmeer en zijn omliggende wateren vormen een prachtig zeilgebied met vele gezellige havens om te overnachten. U kunt bij Aquavitesse luxe schepen huren die van al het gewenste comfort zijn voorzien en tegelijk een sportief karakter hebben. Voor vragen over onze jachten staan wij u graag te woord. Kijkt u daarnaast eens op onze vernieuwde website voor meer informatie over de schepen. Gezellig een dagje het water op, en varen op het Grevelingenmeer.
Vaargebied Aquavitesse.
Voor het varen op stromend water is iets meer ervaring nodig. Nog meer zeehonden en bruinvissen maar ook de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering / Neeltje Jans zijn iconen van Zeeland. Een geoefende zeiler vindt aan de kust zijn uitdaging in het varen op stromend water, bijvoorbeeld voor de kust van Schouwen-Duiveland of Walcheren. Vanuit de Delta start u een tocht langs de Zeeuwse of Zuid Hollandse kust naar België of een oversteek naar Engeland. Wij bieden hierbij een zeezeilpakket waarmee u veilig op zee kunt. Persoonlijke vaarroute maken. Stippel zelf de route uit de Delta met behulp van uw persoonlijke vaarrouteboekje. Via de onderstaande link maakt u aan de hand van uw wensen, type boot en reisduur gemakkelijk een persoonlijke route. Zoek boek Vaarroute. Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan. Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten. Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien.
Boot verhuur Zeeland bootverhuur.nl.
Zeilboot huren in Zeeland, in Kortgene aan het Veerse meer. Wij verhuren goed uitgeruste zeilboten voor 1 tot 5 personen, zoals Optimist, Valk, Randme. Sailcollege Zeilschool Bootverhuur. Kamperland, Zeeland Electroboten. Heerlijk genieten van het Veerse Meer in een muisstille elektro sloep.
Dagje uit varen in zeeland.
Onderneem actie en ga lekker varen! varen in zeeland. is goed te bereiken, of u nou met de auto of met het openbaar vervoer komt, u zult snel kunnen genieten van de prachtige omgeving. Vertrek direct en kom gezellig een dagje varen in.
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Zeeland?
Weeronline.nl Meer weer in Zierikzee Zeeland botenverhuur. Welkom bij Zeeland botenverhuur! Onze sloepen zijn uitermate geschikt voor een heerlijk dagje genieten op het Zeeuwse water. Wij hebben een sloep voor 6 personen en een sloep voor 4 personen. Met deze sloep kunt u geheel in stijl het water op en koers zetten naar het prachtige Veerse Meer. T: 0118 613 659/0118 310 009. Welkom bij Zwemer bootverhuur! Heerlijk ontspannen sloep varen op het Veerse Meer.
Zeilschip huren Zierikzee Zeeland.
Zeilschip De Scaldis is in 2011 geheel vernieuwd, met onder andere een nieuwe kuip, keuken, sanitair en een vernieuwd interieur. Zo kan jong en oud veilig en comfortabel genieten van een dagje zeilen. Meer over veiligheid en comfort. U vindt de Scaldis ook op de volgende websites: Zeilklippers meer zeilen en Zeilschepen in Zeeland.
Activiteiten op en om het water.
In de Zeeland / Noord-Brabant kan het allemaal! Wilt u alles weten wat er te doen is? Klik dan snel verder en bekijk het grandioze aanbod! Na een dag varen zin om even de benen te strekken en van een evenement te genieten? Zeeland heeft een aantal leuke evenementen te bieden. Deze evenementen keren jaarlijks terug, of vinden vaker plaats. Alles voor een gezellig dagje uit vindt u hier.
Frisia Rondvaarten Er op uit in Zeeland Dagattracties Dagattracties Zeeland.
Vertrekplaatsen van Kamperland, Zierikzee en St-Annaland. Vaartochten naar de zeehonden dient u vooraf te reserveren. Voor groepen is het mogelijk een schip te charteren. Terug naar overzicht. Musea en Bezienswaardigheden. Actief en Avontuurlijk. Dagje uit met de kids. Uniek in Zeeland.
Boot huren Zeeland De Arne, ideaal gelegen aan het prachtige Veerse Meer.
Het Veerse Meer is uitgestrekt en biedt naast 17 eilanden een schakering van verschillende oevers. In het schone water kun je lekker zwemmen en tijdens het varen kun je genieten van het prachtige uitzicht. Natuur Veerse Meer. Natuur Veerse Meer. Het Veerse Meer kent 17 eilanden waarvan er 12 toegankelijk zijn voor bezoekers. Naast speelweides en wandelbossen vind je hier prachtige natuur en vele soorten dieren. Zo grazen er op de Haringvreter damherten. Bezoek het mooie en gezellige stadje Veere. In deze historische stad vindt u diverse bezienswaardigheden en kunt u gezellig winkelen en een terrasje pakken. En natuurlijk ook lekker eten. Boot huren Zeeland informatie.
Goldies Travel.
Tevens verzorgen we dagtrips, zakelijke evenementen en familie-uitjes op maat. Varen in Zeeland. Ga mee met de Amelia en laat u verrassen door alle mogelijkheden en faciliteiten aan boord. Geniet van de natuur op de Oosterschelde of de dynamiek van de Westerschelde.
Meevaren Deltagids.
Challenge Team Sailing Events. Goes Bij Challenge Team Sailing Events komt u als u een dagje uit, groepsuitje, teambuilding, vergadering of met de familie erop uit wilt. Challenge team verzorgt uitstapjes op en aan het water. Mooie grote en luxe zeiljachten met een professionele Lees verder. Voeg toe aan vaarboekje. De Scaldis huren voor een vaartocht in Zeeland. Zierikzee De Scaldis huren voor een vaartocht in Zeeland U wilt een dag varen, maar u heeft geen zeilboot of u heeft de kennis niet om een zeilboot te varen?
De mooiste vaarroutes Laat je inspireren ANWB Water.
Alles over leuke dingen doen! Wandelen, fietsen en tickets met ledenvoordeel voor een dagje weg of een avondje uit. Varen langs Brabantse steden. Een vaartocht over de Brabantse kanalen krijgt al gauw het karakter van een stedentrip. Geen wonder als je bedenkt dat Breda, Tilburg en s-Hertogenbosch direct aan het water liggen. Uitgestrekt landschap en boerderijen als paleizen. Oldambt: varen tussen uitgestrekte graan en koolzaadvelden, de charme van zelfbediende bruggen en sluizen, restaurants, musea en volop afmeermogelijkheden en fietsroutes. Vaarroutes per provincie in Nederland. Vaarroutes in Drenthe. Vaarroutes in Friesland. Vaarroutes in Noord-Holland. Naar en door Alkmaar. Edam en Volendam. Vaarroutes in Overijssel. Giethoorn en Nationaal Park De Weerribben. Kop van Overijssel. Vaarroutes in Utrecht. Vaarroutes in Zeeland.

Contacteer ons