Resultaten voor dagje varen nederland

 
dagje varen nederland
 
Rondvaart Den Haag Boot Varen Den Haag Rondvaarten Scheveningen Beach.
Onze rondvaart tips voor jullie leuke uitje bij Boot Varen Den Haag. Boottocht centrum Den Haag met een heerlijke lunch aan boord en ondertussen varen door onze mooie Haagse grachten. Een rondvaart met eten om van te smullen. Borrel Boot Den Haag.
Rib varen, Powerboat varen en leuke activiteiten in Scheveningen.
Rib Powerboat varen in Scheveningen. Als je op zoek bent naar een spectaculaire activiteit op zee bij Scheveningen, bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, of een lekker dagje uit, dan ben je bij Powerboat Scheveningen aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke belevenis hebt op een van onze rib powerboats.
Rondvaart Delft.
Binnendieze: Historische vaartocht door binnenstad Den Bosch.
Maximaal 16 personen per boot. Bijzonderheden Voor groepsinformatie vanaf 20 personen gelieve contact op te nemen met onze reserveringsbureau: 0900 20 20 178 090, per gesprek op werkdagen van 10.00 12.00 uur en van 13.00 16.00 uur. Download plattegrond Tickets.
Eropuit: De mooiste plekjes om een dagje te varen Bijzonder Plekje. Artboard.
Een dagje de natuur in en dan ook nog met Bootje Gezond, dat klinkt als een perfect dagje uit, niet? Nationaal park de Biesbosch ligt op de grens van Brabant en Zuid-Holland. Het natuurgebied bestaat uit kronkelende kreken en rivieren. Neem een picknick mee en leg aan bij een van de steigers, of ga op zoek naar een verborgen strandje. Maak je vaartocht extra bijzonder en ga varen tijdens de schemering, de beste tijd om bevers te spotten. Elektrische sloep www.bootjegezond.com. Schuitje varen, theetje drinken. Ten noorden van Amsterdam ligt Laag Holland, een oer-Hollands stukje Nederland met veel water, polders, dijken, karakteristieke huizen en molens.
Dagje Varen op de Kaag of door Leiden? Kom naar Warmond.
Onze sloepenverhuur aan de rand van Leiden biedt veel mogelijkheden voor een dagje varen. Kom bij ons een sloep huren en ga gezellig een dagje varen richting Leiden of de Kagerplassen. Vaar door het Unieke Hollandse Plassengebied, gelegen in het Groene Hart van Nederland.
Varen Beleef Woerden.
Van het pittoreske Oudewater naar Linschoten en Woerden en weer terug. Een prachtig rondje varen door het Groene Hart van Holland! Route Hollandse Plassen. Over de vele meren door het Groene Hart van Nederland, langs rieteilanden en ongerepte natuur, ontdek je een oase van rust in de Randstad.
Dagje varen Dagje varen vanaf Amsterdam met schipper bij Zeilerlei.
Laat het uw schipper weten! Het is dus een origineel idee om een dagje Amsterdam op het water door te brengen, omdat varen in Amsterdam U een bijzondere blik op Nederland biedt. Van verbluffende zeiltochten op zee tot romantische rondvaartochten over het Noordzeekanaal.
Zeilen varen Randmeren Veluwemeer Heerlijk Harderwijk.
De Randmeren zijn een levendig gebied dat zowel vissers, natuurliefhebbers, recreanten als watersporters trekt. De bezoekers komen uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland. Een boot huren Welkom aan boord van je eigen" boot. Opstappen kan op de volgende locaties.: BB Bootverhuur Harderwijk. 3898 LN Zeewolde. Een dagje varen op het Wolderwijd of het Veluwemeer.
Rederij Peters Spetterend dagje uit!
Varen en eten. Ons passagiersschip Queen of Vechtvalley is een ideale locatie om samen te genieten van een gezellig avondje uit. Maak nu een rondvaart of vier jouw feest aan boord van ons moderne schip Queen of Vechtvalley! Rondvaarten over de Vecht.
Dagje uit varen Huur een sloep Vaarbewijs niet nodig Leuk dagje uit op het water.
Heeft u een iets te vieren, of gaat u iets organiseren voor een groep of wilt u een bedrijfsuitje organiseren? Sloep huren is zeer geschikt voor grotere groepen. Bekijk de pagina bedrijfsuitjes. Een dagje uit varen Huur een sloep voor een gezellig dagje er op uit en genieten van Nederland op zijn mooist.
Sloep Huren Vinkeveense Plassen Haven Winkeloord.
Mocht je nu ook met het team van je werk of met de hele familie eens lekker willen ontspannen; kom varen! Vanuit onze Events tak organiseren we al jaren bedrijfs en familie-uitjes. Een dagje lekker varen of misschien wel een spel op het water.

Contacteer ons