Op zoek naar bootje varen in utrecht?

 
bootje varen in utrecht
 
Varen in Utrecht Uw familiefeest of bedrijfsuitje op het water!
Kies voor een rondvaart in Utrecht Lees meer. Uw bruiloft op het water? Vaar in en rond Utrecht op een luxe sloep. Varen in Utrecht.nl. 030 231 36 53. Sloep huren in Utrecht. Boot huren Utrecht. Bootje varen, biertje drinken.
Domstadboot; Sloep huren Utrecht.
Kortom voor sloepverhuur in Utrecht bent u bij de Domstadboot op het juiste adres! Over de boot. De Domstadboot heeft de meest luxe rondvaart sloep van Utrecht en is compleet ingetimmerd met teak-hout. Op de boot is een uitgebreide bar aanwezig met biertap. Als enige open rondvaartboot hebben wij een toilet. De boot biedt ruimte aan 26 personen of 35 staand. De Domstadboot heeft drie vaarroutes beschikbaar. We varen door de binnenstad van Utrecht en over de rivier de Vecht.
Varen Bezoek Utrecht.
Plan je bezoek. Hoe kom je in Utrecht? Bekijk de stadskaart. VVV Informatie Centrum. Winter Utrecht agenda. VVV Utrecht Info Centrum. Domplein 9 5312 JC UTRECHT 0900-1288732 130, p.g. nl de en. Varen Met een bootje door de Oudegracht. Utrecht staat natuurlijk bekend om haar bijzondere grachten en op een zonnige dag is er niets leuker dan met een boot, kano, gondel of waterfiets de grachtengordel te verkennen.
Sloep huren in Utrecht voor uw familie of bedrijfsuitje Varen in Utrecht.nl.
Al onze sloepen kunnen worden overkapt en voorzien van comfortabele zitkussens, verlichting etc. U kunt met onze sloep in Utrecht vanaf maart tot en met half november een rondvaart of boottocht. Gezellig een sloep huren in Utrecht en bootje varen tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijf, vrienden, familie uitje of bruiloft.
Kano en bootverhuur in Utrecht Bezoek Utrecht.
Varen in Utrecht. Oudegracht 175 W. 3511 NE Utrecht. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Welkom op Bezoek Utrecht, dé online reisgids voor Utrecht en omstreken. Hier vind je alle informatie over de bekendste bezienswaardigheden, van een boeiend museum tot waar je het best kan winkelen, en adressen van de leukste cafés, restaurants en hotels.
Sloep huren Utrecht: bootje huren om Utrecht te ontdekken.
In Utrecht kunt u het hele jaar door varen dus reserveer direct een eigen bootje bij bootverhuur Utrecht. Voor een overzicht van alle evenementen die worden georganiseerd in de omgeving, kijk even op de pagina van Bezoek Utrecht. Reserveer een boot.
Sloep huren in Utrecht Greenjoy sloep huren.
Greenjoy biedt een volledig geautomatiseerde mogelijkheid om tegen de scherpste prijs samen met familie of vrienden heerlijk te varen en zo te genieten van het moois dat de Nederlandse wateren te bieden heeft. Van historische grachten in steden als Utrecht, Haarlem en Leeuwarden, tot rustgevende natuur op de Loosdrechtse Plassen.
De 5 beste bootverhuur in Utrecht TripAdvisor.
Botenverhuur de Rijnstroom. 10 van 28 Outdooractiviteiten in Utrecht. Komt overeen: Bootverhuur. 11 van 28 Outdooractiviteiten in Utrecht. Komt overeen: Bootverhuur. Sloep Huren Utrecht. 13 van 28 Outdooractiviteiten in Utrecht. Komt overeen: Bootverhuur. Varen in Utrecht. 15 van 28 Outdooractiviteiten in Utrecht.
9 x bootje varen in Utrecht indebuurt Utrecht.
Want wat is er leuker dan met vrienden een rondje varen over de Utrechtse grachten, koud biertje erbij en gáán? Een bootje huren kan gelukkig op een heleboel plekken in Utrecht. We maken een overzichtje voor je dat ook nog eens superhandig is voor Koningsdag én andere zonnige feestdagen!
Lekkerbootjevaren.nl Voor alles wat varend te vieren valt.
U kiest bij ons voor een grachtentocht met schipper ook wel bekend als een sloep huren, varend in Utrecht, of u kiest voor één van onze all-inclusive vaarten, bijvoorbeeld de Tapas boot, BBQ boot, lunch boot of de High Tea boot in Utrecht. Als u méér wilt dan alleen varen in Utrecht, dan werken wij nauw samen met een partner die voor u een heel programma samenstelt en rekening houdt met al uw wensen.

Contacteer ons