Resultaten voor loosdrecht varen

 
loosdrecht varen
 
HOME Boot huren op de Loosdrechtse plassen en varen in de wateren rond Loosdrecht.
Wij komen hier zeker nog eens terug. Wilt u zelf een recensie schrijven? Recreatiecentrum Mijnden Bloklaan 22a, 1231 AZ Loosdrecht. TEL: 31 0653674265. 2019, Webdesign Marketing PUUR in Marketing Boot huren Loosdrecht Bootverhuur Loosdrecht Sloep Loosdrecht Sloepverhuur Loosdrecht Bootje huren Loosdrecht Varen Loosdrecht.
Boot huren in Loosdrecht Loosdrechtse plassen e.o.
Met uitzondering van onze Wijdemeren sloep is het mogelijk om zonder vaarbewijs al onze boten te varen. Minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt wel 21 jaar. Toch liever een kapitein achter het stuur, zodat je zelf ook onderuit kunt zakken? Het is bij ons mogelijk om een schipper in te huren. Deze ervaren schipper kan jou en je gasten de prachtige omgeving rond Loosdrecht laten zien.
Sloep huren in Loosdrecht Greenjoy sloep huren @ Loosdrechtse plas.
U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website. Over Greenjoy Loosdrecht.: Varen: Loosdrechtse Plassen. De perfecte escape voor het drukke stadsleven!
Boot huren Loosdrecht Botentehuur.nl.
7 Personen Sloep/open motorboot. Loosdrecht 0 KM De Otter Loosdrecht. Een sloep huren in Loosdrecht kan bij De Otter. Deze leuk uitziende motorsloep is zeer makkeijk te varen Lees verder. Vanaf 75, Prijzen en tijden. 8.4 434 Beoordelingen. 5 Slaapplaatsen Open zeilboot.
Varen Loosdrechtse Plassen.
Varen op Loosdrecht is fantastisch. Natuurlijk is het ook mogelijk om op de Vecht te varen. Met of zonder catering, ons doel is om uw wensen in te vullen. Wij bieden u een complete vaartocht aan, inclusief drankjes, hapjes, lunches wat u maar wilt.
Ontdek met een boot van Bonnema Watersport de Loosdrechtse Plassen.
GPS vaartocht op de Loosdrechtse Plassen. Slapen in Loosdrecht. Varen met schipper. Salomon schoenen Free-Skate Schaatsen. Benieuwd naar het nieuwe model van Oud Huijzer sloepen. Kijk hier voor de Oud Huijzer 616 Tender Oud Huijzer 616! Benieuwd naar de omgeving?
Rederij Loosdrecht Rondvaart Loosdrechtse plassen en varen op de Vecht.
Met onze rondvaartboten de Mps Bommelervaart, de Mps Labora, de Mps Kaliwaal, de Mps Warber of de Ms Gina kunt u varen over de Vecht en de Loosdrechtse plassen. Onze andere schepen Ms Gina, Mps Warber, Mps Labora en Mps Kaliwaal zijn geschikt voor een rondvaart met kleinere groepen van 6 tot 30 personen. Zij kunnen ook voor een privé rondvaart geheel naar uw wens worden ingezet vanuit Breukeleveen, Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nigtevecht en Weesp.

Contacteer ons