Op zoek naar dagje uit varen?

 
dagje uit varen
 
Rondvaart Beste 16 in Zuid-Holland DagjeWeg.NL.
Dagje uit met rondvaarten: varen in Zuid-Holland 16. Splashtours Varen door Rotterdam. ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water! De bus duikt zomaar de Maas in en blijkt opeens een echte boot.
Arrangementen Giethoorn: dagje uit kant en klare arrangementen voor iedereen: groepsuitjes, vrijgezelleparty, familiereunie, verjaardagsfeest, teambuilding, personeelfeest, groepsactiviteiten.
Te koop aangeboden. All in dagarrangement inclusief zelf varen, natje en droogje Ideaal als gezinstripje, personeelsuitje of voor familiereunie v.a. Flexibel en veel inhoud voor een redelijke prijs. Inclusief vaartocht: zelf varen of rondvaart, eten, drinken en museumbezoek v.a. 2950, p.p, 1-100 pers.
Rondvaart overzicht van rondvaarten DagjeWeg.NL.
open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op dinsdag. Splashtours Varen door Rotterdam. Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal. NIJMEGEN, GELDERLAND Pannenkoeken, zoveel je lust! Kom lekker onbeperkt eten op de Pannenkoekenboot, die tijdens het eten over de Waal vaart.
Rondvaarten door de Biesbosch Een heerlijk dagje uit!
Een dagje in de Biesbosch met familie en vrienden of heeft u wat te vieren? U kunt met de Zilvermeeuw een gezellige dagje uit plannen. Van de populaire twee uur durende Biesboschtocht tot een compleet verzorgde dagtocht naar Rotterdam! Bekijk hieronder alle mogelijkheden. Onze comfortabele partyboten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Daarnaast hebben de meeste schepen een uniek panoramadek, waar u tijdens zonnige dagen heerlijk kunt vertoeven. Tijdens de rondvaart kunt u een drankje nemen en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt. Al met al bent u bij de Zilvermeeuw verzekerd van een heerlijk dagje Biesbosch! Alle tochten 19. Rondvaarten / 45, uur Nieuw; Varen en wandelen met de Z8. Rondvaarten / 2 uur Twee uur durende Biesbosch vaartocht.
TOP 3: Dagje uit en Varen in de Biesbosch Senioren.nl.
Voordelige vakanties in NL. TOP 3: Dagje uit en Varen in de Biesbosch. Christel 18 maart 2018. Bent u op zoek naar een leuk vaaruitje in de Biesbosch? Genieten van de prachtige natuur van de Biesbosch tijdens een leuke vaartocht.
Varen met de Groene Wensboot.
Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter. Dagje uit: varen met de Groene Wensboot. Deel deze pagina. Hoe kom ik er? Dagje uit: varen met de Groene Wensboot.
Varen Rondvaart, sportvissen, boottocht Haven.
Op het water. Op het water ziet de wereld er anders uit. Of je nu gaat varen op een traditioneel zeilschip, op een klassieke salonboot of gaat kanoƫn. Het is niet te vergelijken met een dagje weg op het vasteland.
Varen gezin Overijssel De beste 28 uitstapjes. DagjeWeg.NL.
Dagje uit met gezin: varen in Overijssel 28. Verken Hollands Venetiƫ met een prachtige rondvaart. GIETHOORN, OVERIJSSEL Verken de waterwegen van het nostalgische Giethoorn met een rondvaartboot, in een punter of in een fluisterbootje. Een heerlijke dag varen, met een knapzak vol lekkers en een spannende puzzel voor onderweg.

Contacteer ons