Meer resultaten voor biesbosch varen fluisterboot

 
biesbosch varen fluisterboot
 
Biesbosch.
bekijk het filmpje. Deel deze pagina. Biesbosch Over dit gebied Toegankelijkheid Activiteiten Routes Bezienswaardigheden Volg de bever Beroepsvisserij. Bootje varen in de Biesbosch. De Biesbosch is een avontuurlijk doolhof van rivieren, met eilandjes met wilgenbossen en grillige kreken met glashelder water.
Rondvaarten met Fluisterboot door Nationaal Park de Brabantse Biesbosch Proef Oosterhout.
Rondvaarten met Fluisterboot door Nationaal Park de Brabantse Biesbosch. Rondvaarten met Fluisterboot door Nationaal Park de Brabantse Biesbosch. Vissershang 2, Hank. Rondvaarten door Nationaal Park de Brabantse Biesbosch. Al deze rondvaartboten varen op zonneenergie. De fluisterboot is een authentieke rietaak, voorzien van een door zonne-energie aangedreven electro-motor.
Biesbosch MuseumEiland: Verleden, heden en toekomst van De Biesbosch. Naamloos 1. 1. HTML5, CSS3 and jQuery Navigation menu. 1. Naamloos 1. 1. Naamloos 2.
Dinsdag t/m zondag: 12.30 en 14.15 uur beverburchten tochten. Let op: in het museum, de horeca, op het terras en de fluisterboot zijn honden niet toegestaan! Voor alle vaartochten geldt: Vooraf reserveren. De boten zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers. @ 2016 Biesbosch MuseumEiland Werkendam.
Varen in de Biesbosch met Gids Biesbosch Beleven.
Een prachtige eerste kennismaking met het Nationaal Park de Biesbosch Zwerftocht boeken. Stap samen met ons en Staatsbosbeheer aan boord van de fluisterboot! Op zoek naar de beroemdste inwoner van de Biesbosch Bevertocht boeken. Varen in de Biesbosch is met onze fluisterboot een echte natuurbeleving!
Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw Rondvaarten door de Biesbosch.
Een echte natuurtocht; varen en wandelen in de Biesbosch! De meest duurzame partyboot van Nederland! Hou mij op de hoogte. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw vertrekt vanuit Drimmelen en biedt u de mogelijkheid om te varen door Nationaal park de Biesbosch, naar Dordrecht of naar Rotterdam.
Varen met een fluisterboot Reizigersbeoordelingen Biesboschcentrum Dordrecht TripAdvisor.
29 augustus 2015 beoordeeld. In de Biesbosch bij Dordrecht kan je met een fluisterboot varen. Er is een toch van 1 uur en van 2 uur. Ik zou altijd die van 2 uur doen, anders wordt het wel een heel klein rondje.
Varen in de Biesboschregio Beleef De Biesbosch.
De Biesbosch In Mij. Fotografie in De Biesbosch. Bevers in De Biesbosch. Vis en zeearend in de Biesbosch. Tip Een bootje huren. Tip Je laten varen. Tip Bekijk de excursies. Varen in de Biesboschregio. De Biesbosch is prachtig om te varen.
Drima Vaar met een boot door de Biesbosch.
Een familiefeest, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, met vrienden of gezellig met z'n' twee, varen in de Biesbosch met een boot van Drima Botenverhuur is het perfecte uitje. In verband met de drukte zijn onze luxe sloepen van mei t/m september alleen online te boeken.
VAREN IN EEN FLUISTERBOOT Geniet van de mooie omgeving in de Biesbosch!
Geniet geruisloos van de prachtige natuur en ga varen in een fluisterboot. Dobber jij romantisch met zn tweetjes over de rivier, ga je gezellig met een groep of maak jij er een familie-uitje van? Een unieke belevenis in de Biesbosch!
Biesbosch Fluistertours BV.
Zij varen op milieuvriendelijke groene stroom. Zij zijn het gehele jaar in de vaart mits de winterse weersomstandigheden het toelaten. Vertrekplaats: Biesbosch MuseumEiland, Hilweg 2, 4251 MT te Werkendam. De rondvaartboot Ohsostill" biedt ruimte aan 4 personen met een rolstoel.
Boot verhuur Biesbosch bootverhuur.nl.
Bootverhuur.nl heeft een compleet overzicht van bootverhuur Biesbosch. U kunt bijvoorbeeld lekker relaxen op een sloep of actiever varen op een zeilboot. De mogelijkheden voor boot verhuur in de Biesbosch zijn legio. Huur snel een boot en geniet van uw boottocht in de Biesbosch.
Fietsen, varen en lopen in de Biesbosch. Botenverhuur in Dordrecht, Drimmelen en Werkendam.
U heeft voor deze boten geen vaarbewijs nodig. Voor een uur, dagdeel of dagje varen kunt u een kano, kajak, sloep of roeiboot huren. Zo ziet de Biesbosch eruit. Op sommige plaatsen kunt u ook zeilboten huren. De meeste verhuurders zijn geopend van half april tot 1 oktober. U kunt echter ook een kajuitboot huren zodat u aan boord kan overnachten. Foto: In de Biesbosch kunt u o.a. bij Hank kajaks, kano's' en motorboten huren. De Biesbosch bij Dordrecht in Zuid-Holland. In Dordrecht ligt een bezoekerscentrum van de Biesbosch. U kunt hier wandelen en er vertrekt een fluisterboot voor rondvaarten door de kreken en geulen van de Biesbosch.

Contacteer ons