Meer resultaten voor varen in de biesbosch met eigen boot

 
varen in de biesbosch met eigen boot
 
Bedrijfsuitje TOP-uitje.nl, Pirates of the Biesbosch, top-uitje.nl-pirates-of-the-biesbosch.
Ontcijfer de codes, los de raadsels op en kom stap voor stap dichterbij de schat. Met Pirates of the Biesbosch hebben jullie een heerlijke dag op het water terwijl jullie een meeslepend spel spelen! Team belevenis in de Biesbosch. We beginnen het uitje in het Bezoekerscentrum van de Biesbosch. Hier kunnen jullie gratis parkeren. Onder het genot van een welkomstdrankje krijgen jullie uitleg over het spel door onze spelleiders. Na deze uitleg worden jullie opgedeeld in meerdere door ons, of door jullie zelf, samengestelde teams. Per team wordt er democratisch een kapitein gekozen, elk team heeft een eigen boot. De teams zullen naar verschillende punten in het natuurgebied van de Biesbosch varen en onderweg leuke opdrachten uitvoeren en echte breinbrekers moeten kraken.
Rondvaarten Restaurant Bellevue.
De mogelijkheden van deze rondvaarten is bijna onbeperkt, in de zomer veelal door de Biesbosch, in voor en na seizoen zijn de rondvaarten veelal over de rivier, richting Rotterdam, Dordrecht of rivier de Lek. Wij doen zaken met diverse rondvaartmaatschappijen, welke ieder een eigen prijs hanteren, wij proberen altijd de juiste boot voor uw feest te boeken, hieronder enige prijzen van de boten. Boot A: t/m 38 personen: 65000, vaste prijs per boot ongeacht het aantal personen 25, uur varen.
Andere services op de haven Jachthaven Biesbosch.
Rome in Brabant. Reserveer als passant. Ga terug naar nl. Een jachthaven met een halve eeuw ervaring. Jachthaven Biesbosch NL Onze Haven Andere services op de haven. Visit our English site. Andere services op de haven. Een jachthaven alleen voor boten? De haven is zoveel meer! Bij de onderstaande bedrijven kunt u.: o Het water op zonder eigen boot. o Genieten van koffie, lunch of diner aan de waterkant. o Op zoek naar een schroefje, zwemvest of volledige boot. o Overnachten op of rond de haven. Het water op. Zelf geen boot? Ook dan is Jachthaven Biesbosch een prima uitvalsbasis om het water en de Biesbosch te verkennen. U kunt op veel adressen terecht om een zeilboot of kano te huren. Liever niet zelf varen?
Rondvaart Biesbosch op fluisterboot, varen op zonne-energie!
Er op uit. Rondvaart Biesbosch op fluisterboot, varen op zonne-energie! Geplaatst op 12 augustus 2008 in Lifestyle. Biesboschcentrum Dordrecht organiseert in juli en augustus dagelijks rondvaarten en excursies in de Biesbosch. Er is voor elk wat wils: van vaar-wandelexcursies waarbij natuurontwikkeling centraal staat tot dagtochten dwars door de Biesbosch. Zo is er Go Solar. Een nieuwe vaarwandeltocht voor het hele gezin, waarbij zonne-energie centraal staat. Na een vaartocht per fluisterboot van ongeveer drie kwartier worden de gasten afgezet bij de Stenen Keet. Hiervandaan kan iedereen in eigen tempo terugwandelen en ondertussen een speurtocht maken. Tenslotte wordt iedereen met de Zonnepont 7 overgezet naar het Biesboschcentrum.
Boot huren in De Biesbosch zonder vaarbewijs? Biesbosch sloepenverhuur.
Een boot huren in De Biesbosch met verschillende gezelschappen. Met wie u ook een boot wilt huren om door De Biesbosch te varen, het maakt niet uit, ieder gezelschap zal op haar eigen manier genieten van de prachtige natuur en de uitdagende omgeving.
Fluistervaren door de Biesbosch Dordrecht.
De Sterling is een open elektrische fluisterboot op zonne-energie voor maximaal 40 personen. De boot is speciaal gebouwd om door de kleinere, ondiepe kreken te kunnen varen. Zo beleef je de Biesbosch van heel dichtbij. De fluisterboot maakt nauwelijks geluid. Je hoort het kabbelen van het water en het ruisen van het riet. Bij slecht weer kan de boot met een zeil worden overdekt. De Sterling is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De boot is te huur voor uw eigen gezelschap zodat u in overleg uw eigen route en arrangement kunt samenstellen.
wat kost het om een boot te huren, tarieven bootverhuur.
verzekerd met een eigen risico van.: Sloepen en sportboten 20000., Gemiddeld brandstof verbruik.: 4 pk 1 liter per uur. 6 pk 2 liter per uur. 8 pk 25, liter per uur. 10 pk 3 liter per uur. 15 pk 4 liter per uur. 50 pk 13 liter per uur vaarbewijs verplicht. 60 pk 15 liter per uur vaarbewijs verplicht. Nu online boeken. Weeronline.nl Meer weer in Drimmelen Regenradar Drimmelen. Regenradar Drimmelen Bel ons. Kleine sloep Oeps. Sloep 5 persoons. Sloep 6 persoons. Sloep 7 persoons. Sloep 8 persoons. Sportboot 4 personen. Sportboot Amigo 5 personen. Sportboot Nicky 5 personen. Kajak 1 persoons. Kajak 2 persoons. Kano Canadees 2/3 persoons. Restaurant Het Panorama. Voortuin van de Biesbosch.
Varen en wandelen in de Biesbosch Zilvermeeuw.nl.
Ontdek de Biesbosch in een fluisterboot. Een combinatie van varen met een fluisterboot met wandelen in de Biesbosch: dat is onze zwerftocht. Deze 25, uur durende tocht is een prachtige eerste kennismaking met het Nationaal Park de Biesbosch. Deze tocht is de perfecte combinatie om het natuurgebied beter te leren kennen.
Een dagje kanovaren in de Biesbosch Noord Brabant Nederland Kanoweb.nl.
De hekgolf wordt met gemak genomen en veilig bereiken we de oude haven van Drimmelen. Bij het aanleggen worden we door iemand van het verhuurbedrijf nog geholpen ondanks dat we toch met onze eigen boten varen. We besluiten na het inladen nog even na te genieten op het terras en de waard vertelt ons allerlei wetenswaardigheden en geeft ons nog wat nuttige tips voor onze volgend bezoek aan dit natuurgebied. Een sfeerimpressie van onze" kajaktocht op 27 april 2008. kajaktourtochten.be kanoweb.nl en vrienden. Kanovaren in Nationaal Park de Biesbosch. Een heerlijk dagje er op uit in Nationaal Park de Biesbosch met kano of kajak? Bij Café Watersport in de oude jachthaven in Drimmelen kun je kiezen uit verschillende modellen kajaks of kano's. Twee of drie persoons canadeese kano's' en enkel of dubbelzitkajaks zijn ruim voor handen. Op je gemak genieten van de natuur, smalle slootjes en kreekjes. Wil je zeker zijn dat bij aankomst kano of kajak klaarligt, bel even om af te spreken: 0162 68 23 97 vanuit België: 0031 16 26 82 397 Roei en kajuitboten kunnen ook worden gereserveerd. Op eiland De" Vischplaat" in Nationaal Park de Biesbosch. Enkel bereikbaar per huurkano of boot.
De Biesbosch: varen, fietsen en overnachten in dit natuurgebied.
Overnachten in natuurgebieden. Varen in de Biesbosch. De Biesbosch is een mooi natuurgebied tussen de plaatsen Dordrecht, Werkendam en Drimmelen. Dit nationale park is een gebied met veel geulen, sloten en eilandjes. In de Biesbosch kun je wel wandelen en fietsen maar de meeste eilanden kun je alleen met de boot bereiken.
Fietsboot: opkomend fenomeen Fietsen123. logo.
De Drie Provincien: over de Maas tussen Boxmeer en Grave Op de Maas gaat komende zomer een nieuwe pendelboot voor fietsers varen en wel tussen Boxmeer en Grave. Op de route worden ook vier andere plaatsen aangedaan. Daardoor worden drie populaire fietsgebieden met elkaar verbonden: Noordoost-Brabant, de kop van Noord-Limburg en het Rijk van Nijmegen. Op de pendelboot De Drie Provincien kunnen honderd fietsers. De boot vaart van 2 mei tot 1 oktober. De gemeenten op de route staan voor twee jaar garant voor de exploitatie. Vaar-fietstochten in De Biesbosch Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw in Drimmelen organiseert elke dinsdag en vrijdag vanaf 4 juli t/m 1 september 2006 vaar-fietstochten in De Biesbosch. Dit houdt in, dat u om 12.30 uur met eigen fietsen in Drimmelen Noord-Brabant aan boord gaat.
Sampan huren De Sampan.
Heerlijk varen in het Groene Hart, omgeving Biesbosch. Om teleurstellingen te voorkomen graag vooraf reserveren. Wij zijn tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week geopend. maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur. zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur. De boten zijn voorzien van een fluistermotor; u vaart circa 5 km per uur en u hoort de motor niet. Vooraf betaalt u 5000, borg per boot. Honden zijn toegestaan in de Sampan, 500, per hond. Let op: Contant betalen, u kunt niet pinnen. Gratis parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening is op de locatie aanwezig. In de kleine Sampan kunt u met maximaal 4 volwassenen en maximaal 2 kleine kinderen zitten. In de grote Sampan kunt u met maximaal 6 volwassenen en maximaal 2 kleine kinderen zitten. Graag een kwartier voor vertrek aanwezig zijn, zodat u op tijd kunt vertrekken. Als u te laat aanwezig bent, gaat dit helaas van uw eigen vaartijd af.

Contacteer ons