Resultaten voor dagje varen amsterdam

 
dagje varen amsterdam
 
Attracties in Amsterdam: rondvaartboten en waterfietsen.
In de zomer kunt u op warme avonden soms nog tot 21.30 uur varen. Verhuur van waterfietsen en open boten. Overnachten in Amsterdam. De hotels en appartementen in Amsterdam. De culinaire hotels in Amsterdam. Bijzondere hotels in Amsterdam. Overnachten aan de grachten van Amsterdam. De hotels en boothotels in het Oosterdok. Leuke attracties in Amsterdam. Shoppen in Amsterdam. Gratis concerten en cabaret in Amsterdam. Dierentuin Artis in Amsterdam. De attracties van Amsterdam. De Wallen van Amsterdam. Leuke plaatsen in de buurt. Naar het strand bij Zandvoort 30 km. De Bazaar van Beverwijk 33 km. Een dagje naar Volendam 20 km.
Varen met uw boot in Amsterdam Waternet.
Varen in Amsterdam. Varen in Amsterdam. Alles voor uw boot en varen regelt u online. Vraag uw vignet aan. Of download onze VaarWater app. Alles voor mijn boot. Wilt u aanmeren in Amsterdam? Vraag dan een vignet aan: een jaarvignet of een dagvignet.
Rondvaarten Zaanveer.
Om u heen uw favoriete mensen en een lekker drankje. Dit is een van de leukste en gezelligste manieren om te varen. De borrelboot kan op iedere datum op ieder gewenst tijdstip geboekt worden. Welk schip heeft uw voorkeur van patruilleboot tot partyboot, in overleg met u kijken wij welke boot bij u past. Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u wordt opgepikt waar u wilt. Koude of warme hapjes, sushi of bitterballen aan boord? Bespreek met ons de mogelijkheden om bij ons aan boord te komen borrelen. U kunt bij ons In Amsterdam en Zaandam het gehele jaar terecht voor diverse groepsuitjes zoals een.: bedrijfsuitje, borrelen, bridgedrives op het water, brunch, buffet, coaching, dagje weg, dansfeest, examenfeest, high tea, huwelijksfeest, jubileumfeest, kerstfeest, kinderfeest, lunchvaart, moederdag high tea, paasbrunch, personeelsfeest, productpresentatie, single events, Sinterklaas feest, teambuilding, teamuitje, trouwfeest, vaderdag BBQ, valentijsdag, verjaardag, vergadering, vrijgezellenfeest, walking dinner, wijnproeverijen, workshop of een bruiloft.
Dagje varen en boot huren Amsterdam en Vecht Rederij Belle.
Maar natuurlijk kunt u van uw dagje varen in Amsterdam of op de Vecht ook nog iets meer maken. Er zou een gids mee kunnen varen, die u en uw gezelschap vertelt over de historie van de Amstelstad of de buitenhuizen langs de Vecht.
MiniCruises Amsterdam Bijzondere boottochten voor dagje uit.
Agenda MiniCruises 2019. Bijzondere boottochten vanuit Amsterdam. Zaterdag 30 maart. Koopvaardij op t IJ. Een speciale vaartocht met als thema Koopvaardij en is bestemd voor een ieder die de wereldzeeën bevaren heeft bij de koopvaardij, maar natuurlijk ook voor alle anderen die van varen houden.
Bootje huren Amsterdam AdamsBoats.
Je maakt eenmalig een reservering en je zit nergens aan vast. Heb je online een sloep geboekt en wil je varen? Adam staat bij de haven voor je klaar. Hij laat zien hoe de sloep werkt en vertelt alle veiligheidsregels. Nu ben je helemaal klaar om je eigen sloep te besturen. Neem je vrienden of familie mee en maak een mooie vaartocht door Amsterdam.
Varen en eten met kerst in Amsterdam Rederij Belle.
Koffievaart Sail Amsterdam 2020. Lunchvaartocht Sail Amsterdam 2020. Loungen en dineren Sail Amsterdam 2020. Avondvaartocht met vuurwerk Sail 2020. Sail-Out Parade Amsterdam 2020. Varen en eten met kerst aan de Amstel. Zakelijk varen in stijl Klinkend dagje uit Vaarroutes Opstapplaatsen.
www.avontuur.nl Dagje uit Amsterdam zeilen.
Selecteer een pagina. Een volledig verzorgd dagje uit Amsterdam als bedrijfsuitje of familiefeest. Speciaal voor groepen van 20 tot 42 personen. Een weekend weg met familie en vrienden? Bekijk hier onze alles inclusief arrangementen. Wedstrijdzeilen, mee op vakantie, of een dagje weg.
Sloep huren / bootje huren in Amsterdam? Boats4rent is het voordeligst!
Drie uur varen kan bij ons al vanaf 79 all-in, ook in het weekend. Boats4rent is de voordeligste van Amsterdam voor het huren van een sloep. Drie uur varen kan bij ons al vanaf 79 all-in, ook in het weekend.
Varen, Wallen Diner Vrijgezellenfeest Amsterdam.
Een ideale afsluiting van een dagje Amsterdam, die jullie daarna eventueel nog nachtelijk kunnen gaan voortzetten op het Rembrandtsplein op 10 minuten lopen maar ja; in de Rosse Buurt is het natuurlijk ook erg gezellig! Vraag een vrijblijvende offerte aan. 7000, per persoon, grote groepen krijgen korting. vanaf 8 personen te boeken. Borrelboot Amsterdam privéboot, schipper, onbeperkt bier, wijn en fris Vrijgezellenfeest Amsterdam op de Wallen Wallentour expert / entertainer tijdens de rondleiding door de Rosse Buurt Compleet 3 gangen diner Boek op jullie gewenste dag tijdstip! Bekijk meer in de categorie.: Typisch voor mannen. Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel 020 770 89 53. Nog meer toppers. Fotoshoot op de Wallen. Poker Diner Arrangement. Varen, Wallen Diner Waardering: 4.9 15.
Boot huren Amsterdam Canal Motorboats.
Boot huren Amsterdam. Boot huren Amsterdam. Boot huren Amsterdam. Hallo, Wist je dat Amsterdam ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd? Veel mensen zijn er van overtuigd dat de stad zich het beste laat bewonderen vanaf het water.
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Zelf varen over de Amsterdamse grachten hoeft geen kapitalen te kosten. Vanaf slechts 79 euro per drie uur kun je je eigen bootje huren. Boaty is de voordeligste bootverhuur van Amsterdam. Onze tarieven zijn all-in, dus er zijn geen bijkomende kosten.

Contacteer ons