Resultaten voor friesland varen

 
friesland varen
 
Eropuit: Varen op de Friese meren Bijzonder Plekje. Artboard.
Marleen Brekelmans, 1 mei 2017 Vriendinnenweekend: het leukste van Friesland Een weekend met vriendinnen op stap? Reis af naar Friesland, ga varen, fietsen, ervaren en genieten! Het leukste van Friesland. Marleen Brekelmans, 18 mei 2017 Tip: 3x Friesland beleven op het water Deze waterprovincie heeft veel bijzonders te ontdekken.
Nu te doen op het water Friesland.nl Friesland.nl.
In Friesland kun je op talloze manieren kennismaken met en genieten van de zee en de meren. Je kunt bijvoorbeeld gaan zeilen met een traditioneel Fries skûtsje of een sloep huren en varen door de grachten van een Elfstedenstad. Ook kun je de Elfstedenroute varen en zijn er vele mogelijkheden om je boot aan te leggen in een van de prachtige Friese havens.
Actuele Friese Meren vaarroute: varen in Friesland Yachts4U.
Varen in Friesland De vaarroute op de kaart. U vertrekt vanuit de vertrekhaven en vaart via Sloten en Ijlst naar Sneek. Via het Sneekermeer en het Prinses Margriet kanaal vervolgt u uw weg naar Grou en het natuurgebied de Alde Feanen om vervolgens door Akkrum naar Joure en Langweer te varen.
Varen in Friesland Bootverhuur Eernewoude.
Onze medewerkers van de bootverhuur hebben de leukste tips en kunnen u meer vertellen over varen in Friesland en welke vaarroutes passen binnen uw wensen. Varen in Friesland is genieten, heerlijk ontspannen en rustgevend. Boten voor een vaartocht. Bij onze bootverhuur kunt u terecht voor een 5-tal boten die u kunt huren om te varen in Friesland.
Varen in Friesland is verassend mooi voor alle soorten motorboten.
Varen in Friesland. Varen in Friesland. Friesland biedt voor iedereen een geschikte vakantie! De provincie Friesland bestaat voor ongeveer een derde uit water. Dit betekent dat je bijna overal kunt komen met een motorboot. De waterwegen en bruggen zijn goed onderhouden.
Op vaarvakantie? Boot huren en varen in Friesland Yachts4U bootverhuur.
Uw vrije tijd op het water doorbrengen in Friesland, Overijssel en Groningen ligt dus binnen handbereik! Leer ook varen! Varen is leuk Varen op de Friese meren en de Overijsselse wateren. Nog niet overtuigd? Beeld u het zich even in.:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.
Varen in Friesland Voor de leukste vaarroutes in Friesland.
Varen in Friesland. Varen in Friesland. Search for: Search. Varen in Friesland. Denk je aan watersport, dan denk je aan Friesland. De provincie heeft een scala aan mogelijkheden op het water en daarom is het geweldige om te gaan varen in Friesland.
Alle vaarroutes door Friesland Friesland.nl.
De vaarroute gaat over de Friese meren en over kleine vaarten waarvan de Wymerts tussen Boslward en IJlst, met zijn rietkragen en kleine dorpjes en bruggen, een van de mooiste is van Friesland bruggen. Elfstedenroute kleine bootjes. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Alternatief traject voor kleine bootjes. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Maak een rondje langs de Elfsteden en ontdek de vele bezienswaardigheden van Fryslân. Of de Elfstedentocht s winters geschaatst kan worden is ieder jaar weer afwachten. Maar zeker is dat hij nu te varen is.

Contacteer ons