Resultaten voor varen in de biesbosch fluisterboot

 
varen in de biesbosch fluisterboot
 
Biesbosch.nu.
Varen in de Biesboschregio Beleef De Biesbosch.
De Biesbosch In Mij. Fotografie in De Biesbosch. Bevers in De Biesbosch. Vis en zeearend in de Biesbosch. Tip Een bootje huren. Tip Je laten varen. Tip Bekijk de excursies. Varen in de Biesboschregio. De Biesbosch is prachtig om te varen.
Dordrecht.
Dagarrangement voor individuelen verkrijgbaar bij VVV Zuid-Holland Zuid, kantoor Dordrecht. Bevat VVV stadswandeling, chocolade proeven bij n Joy Chocolate, rondvaart met fluisterboot Dordtevaar, Lees verder. DD Cornelis varen door Dordrecht, de havens, rivieren en Biesbosch. Varen door Dordrecht, de havens en over de rivieren in een oude zalmdrijver, een scheepstype waarmee in het verleden op de rivieren rond de stad werd gevist.
Varen met de Fluisterboot Werkendam.net.
01 apr 2014 Activiteit in Werkendam: Varen met de Fluisterboot. Van dinsdag 1 april 2014 tot en met vrijdag 31 oktober 2014, vanaf 1400. WERKENDAM Fluisterboot Vanaf 1 april tot en met 31 oktober is er dagelijks een rondvaart met de fluisterboot. Van dinsdag t/m zondag om 14.00 uur, maandag om 15.00 uur. Indien nodig worden er extra boten in de vaart genomen. Om er zeker van te zijn dat u niet voor niets komt kunt u beter van te voren op de site via te zien te doen, rondvaarten kijken welke vaarten er zijn op de dag dat u het Biesbosch MuseumEiland wilt bezoeken.
De Sampan Boot huren in Het Groene Hart, dagje varen omgeving van de Biesbosch. Boten worden aangedreven met elektromotoren.
De Giessen is één van de mooiste veenriviertjes in Nederland, maar is nog niet ontdekt door het grote publiek. De Giessen ligt in het Groene Hart, omgeving van de Biesbosch. Kom een dagje varen en geniet in een Chinese schouw van de schoonheid van de Giessen. Varen met deze fluisterboot is back to basic.
Rondvaarten met Fluisterboot door Nationaal Park de Brabantse Biesbosch Proef Oosterhout.
Al deze rondvaartboten varen op zonneenergie. De fluisterboot is een authentieke rietaak, voorzien van een door zonne-energie aangedreven electro-motor. Vroeger werd de rietaak gebruikt om hout, riet en landbouwproducten uit de Biesbosch naar de vaste wal te brengen. Fluisterboot Vissershang" biedt plaats aan zestig personen. Tochten met deze boot leiden u door kleine kreken en geulen van het Nationaal Park de Biesbosch. Deze tochten zijn uniek daar deze rietaak niet alleen geruisloos vaart, maar ook slechts een diepgang heeft van 35cm. Deze vaartochten bieden u de gelegenheid om van de natuur in het Nationaal Park de Brabantse Biesbosch te genieten.
Sloep of bootje huren in de Biesbosch? Bootverhuur te Drimmelen.
Wij doen dit vanuit Drimmelen wat 5 min varen is vanaf de Brabantse Biesbosch. Onze boten zijn nog geen 2 jaar oud en zijn perfect onderhouden. Onze slogan Ontdekken en relaxen in de prachtige Biesbosch is dan ook niet voor niets We staan garant voor een mooie dag op het water met onze boten en u krijgt alle middelen mee voor een onbezorgde tijd in de Biesbosch.
Varen met een fluisterboot Reizigersbeoordelingen Biesboschcentrum Dordrecht TripAdvisor.
29 augustus 2015 beoordeeld. In de Biesbosch bij Dordrecht kan je met een fluisterboot varen. Er is een toch van 1 uur en van 2 uur. Ik zou altijd die van 2 uur doen, anders wordt het wel een heel klein rondje.
Sloepverhuur, bootverhuur Drimmelen en Biesbosch De Biesbosch In.
De prachtige vaarroutes door de kreken en stromen van de Biesbosch, de leuke strandjes en recreatiegebieden, waaronder de Aakvlaai bij Hank en natuurlijk de makkelijk bestuurbare boten maken een dag varen in de Biesbosch een leuk dagje uit. Op onze sloepen zijn honden van harte welkom.
Boot huren Biesbosch ANWB.
In De Biesbosch mag je op een boot maximaal 3 nachten overnachten op dezelfde plek. Boot huren in De Biesbosch. Zoals gezegd, je kunt prachtig varen in De Biesbosch. Dat kan met je eigen boot of je huurt een boot in de omgeving: Drimmelen, Dordrecht, Lage Zwaluwe, Werkendam.
SD Engineering.
Biesbosch MuseumEiland: Verleden, heden en toekomst van De Biesbosch. Naamloos 1. 1. HTML5, CSS3 and jQuery Navigation menu. 1. Naamloos 1. Kalender. 1. Naamloos 2.
Het grote voordeel is dat de boten geruisloos door het water varen, waardoor u naast een prachtig uitzicht ook de geluiden van De Biesbosch ervaart. Beide boten varen op milieuvriendelijke groene stroom. Zij zijn het gehele jaar in de vaart mits de winterse weersomstandigheden het toelaten.

Contacteer ons