Meer resultaten voor dagje varen in friesland

 
dagje varen in friesland
 
activiteiten friesland varen Uitstapjes zoeken DagjeWeg.NL.
TERHERNE, FRIESLAND Havenresort Terherne is een vakantiepark rond de klassieke haven van Terherne. Overnacht in een echte havenwoning en geniet van het zicht op de boten in de haven. Het park heeft achttien verblijven en één huisje boven op de dijk: de dijkwoning. elke dag geopend. Vakantiepark Havenresort Terherne. Yachtcharter Turfskip Vaarvakantie of dagje varen.
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Friesland?
Wilt u een sloep huren in Sneek? Centerpoint Charters biedt u sloepverhuur in Friesland. Samen met uw gezelschap een dagje varen met een sloep en heerlijk genieten van het prachtige landschap en de Friese wateren. T: 0515 42 66 42.
Sloepverhuur Friesland Centerpoint Charters Sneek.
Centerpoint Charters biedt u sloepverhuur in Friesland. Samen met uw gezelschap een dagje varen met een sloep en heerlijk genieten van het prachtige landschap en de Friese wateren. Of ontdekt u liever het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes?
Varen in Friesland Voor de leukste vaarroutes in Friesland.
Bent u op zoek naar een accomodatie, bootverhuurder, activiteit, museum van invulling voor dagje uit? Kijk dan op Friesland.nl. Varen in Friesland. Stichting Varen in Friesland is een netwerk en samenwerkingsplatform van meer dan 100 watersportbedrijven uit de provincie Fryslan.
Dagtochten-en-Rondvaarten VVV Waterland van Friesland.
Een dagje uit met de Aleida Hendrika, gebouwd in 1905. Een prachtige belevenis voor jong en oud! LE 50 Rondvaarten met een authentieke Visserman aak. De LE 50 is in 1901 gebouwd bij de Lemster werf Gebr. De vissermanaak heeft diverse schippers. Varen op een klassieke salonboot in Friesland Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten.
Dagtochten in Friesland.
Gaat u binnenkort een dagtocht maken in Friesland, dan bieden wij u op deze pagina Dagtochten Friesland een overzicht van de schepen die voor u een onvergetelijk bedrijfsfeest of bedrijfsuitje, familiefeest, bruiloft e.d. Een dagtocht op het IJsselmeer, de Waddenzee, en de Friese meren op een van onderstaande schepen met eigen schipper, staat garant voor een dagje varen of zeilen waar nog vele jaren positief over zal worden gesproken.
Sloep-huren in Friesland.
Varen, feesten en eten in Bolsward. Dagje uit in Friesland. De Friese meren. Flyboarden is fun! Jachthaven en aanlegplaatsen in IJlst. Langehoekspolle in de Fluessen. Vaarvakantie in Friesland. Varen met kinderen. Zeilen in Friesland. Zeilen in Lemmer. Zeilen in Sneek.

Contacteer ons