Meer resultaten voor loosdrechtse plassen varen

 
loosdrechtse plassen varen
 
Ontdek met een boot van Bonnema Watersport de Loosdrechtse Plassen.
GPS vaartocht op de Loosdrechtse Plassen. Slapen in Loosdrecht. Varen met schipper. Salomon schoenen Free-Skate Schaatsen. Benieuwd naar het nieuwe model van Oud Huijzer sloepen. Kijk hier voor de Oud Huijzer 616 Tender Oud Huijzer 616! Benieuwd naar de omgeving?
Sloep huren en varen op de Loosdrechtse Plassen? Korvet Bootverhuur.
Door onze gunstige ligging zijn zowel de Loosdrechtse Plassen en de Vecht binnen enkele minuten bereikbaar. Vanaf Korvet Bootverhuur vaar je zo uit de haven door de prachtige trekgaten naar de Loosdrechtse Plassen of de Vecht. De jachthaven van Korvet heeft een ideale ligging omdat je met een paar minuten varen op zowel de Loosdrechtse Plassen als op Vecht zit.
Loosdrecht voor watersport, varen, vissen, fietsen en wandelen VVV Wijdemeren.
In tegenstelling tot een aantal meer beschermde wateren, zijn op de Loosdrechtse Plassen alle soorten vaartuigen toegestaan. Het is dan ook niet moeilijk om een adres te vinden waar je een boot kunt huren om de plassen mee te verkennen.
Varen op de Loosdrechtse Plassen Rederij Belle.
Ga aan boord van een van onze luxe salonboten en maakt een vaartocht over de uitgestrekte Loosdrechtse. Zakelijk varen in stijl. Weiden en akkers, dijken met boerderijen, waterpartijen en Hollandse wolkenluchten: het perfecte decor om uw relaties te ontvangen voor een presentatie of bijeenkomst. Trouwen op een boot. Trouwen op een boot in Loosdrecht. Meest geboekt in Loosdrechtse Plassen. Bedrijfsuitje met een boot op de Loosdrechtse Plassen.
Bootverhuur de Otter Bootverhuur, Boten Huren, Loosdrecht.
Welkom bij Bootverhuur de Otter in Loosdrecht! Geopend vanaf 1 April! 7 dagen in de week tussen 9.30u 17.30u bent u van harte welkom! Deel hier uw ervaring met de Otter Loosdrecht. Bootverhuur de Otter 2018. Bootverhuur de Otter is online met WEPPIES.
Boot huren Loosdrecht Botentehuur.nl.
Een sloep huren in Loosdrecht kan bij De Otter. Deze leuk uitziende motorsloep is zeer makkeijk te varen Lees verder. Vanaf 75, Prijzen en tijden. 8.4 434 Beoordelingen. 5 Slaapplaatsen Open zeilboot. Loosdrecht 0 KM De Otter Loosdrecht. Vanaf 30, Prijzen en tijden. 8.5 4 Beoordelingen. 15 Personen Sloep/open motorboot. Loosdrecht 0 KM Piet Hein Loosdrecht. Stalen stoere party sloep. Deze robuuste stoere sloep biedt plaats aan maximaal 15 personen Stuurstand Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 8.4 333 Beoordelingen. 5 Slaapplaatsen Open zeilboot. Loosdrecht 0 KM Jachthaven Wetterwille. Jachthaven Wetterwille verhuurt het hele jaar door Polyvalken. De zeilboten met rolfok zijn makkelijk Lees verder. Laatste boeking: Gisteren. Vanaf 13, Prijzen en tijden. 9.0 3 Beoordelingen. 10 Personen Sloep/open motorboot. Loosdrecht 0 KM Dijkzicht. De Loosdrechtse plassen op, de grachten door, de Stormer 75 is er geschikt voor.
Rederij Loosdrecht Rondvaart Loosdrechtse plassen en varen op de Vecht.
Met onze rondvaartboten de Mps Bommelervaart, de Mps Labora, de Mps Kaliwaal, de Mps Warber of de Ms Gina kunt u varen over de Vecht en de Loosdrechtse plassen. Onze andere schepen Ms Gina, Mps Warber, Mps Labora en Mps Kaliwaal zijn geschikt voor een rondvaart met kleinere groepen van 6 tot 30 personen.
Varen op de Loosdrechtse Plassen: Sloepenroute Barqo.
Varen op de Loosdrechtse Plassen: de sloepenroute. Tussen de grote steden Amsterdam en Utrecht ligt het bekende watersportgebied de Loosdrechtse Plassen. De naam Loosdrechtse Plassen is een verzamelnaam voor de plassen rondom Loosdrecht, met Wijde Blik, Vuntus, Loenderveense Plas en Breukeleveense Plas.
HOME Boot huren op de Loosdrechtse plassen en varen in de wateren rond Loosdrecht.
Wilt u naar de Loosdrechtse plassen, sla dan voor Overmeer af. U vaart nu parallel aan de plas. Via de Raaisluis vlak voor Hilversum kunt u even voor Pampus liggen om vervolgens de wijde Loosdrechtse plassen op te varen. Aanmeren voor een picknick?
Tropische Loosdrechtse Plassen: smeren, snacken en sloepje varen.
Tropische Loosdrechtse Plassen: smeren, snacken en sloepje varen. Fotos Annemarie de Jong. Pomme Woldringh smeert Lisa Jansen in en vriendinnen kijken toe. Annemarie de Jong 26 mei 2017. Ga door, kirt Lisa Jansen 25 als Pomme Woldringh 26 haar rug insmeert met factor 20.
Rondje Loosdrecht Recreatie Midden-Nederland.
Op deze plassen mag u niet met motorboten varen. Voor een bezoek aan Kortenhoef kunt u hier in de jachthaven aanleggen. Na ca 3 km passeert u aan uw linkerhand de toegang tot de Wijde Blik. Aan het eind van het kanaal passeert u de sluis t Hemeltje om op de Vecht uit te komen. Nu vaart u door de dorpjes Vreeland en Loenen a/d Vecht, beide met twee beweegbare bruggen. Na de tweede brug vaart u links de Mijndense Sluis in. Vanaf de Vecht. Vanaf de Vecht vaart u de Mijndense sluis in. Bent u de sluis gepasseerd dan vaart u door de Westelijke Drecht. Aan uw rechterkant passeert u het weidevogelgebied van de polder Mijnden. Na ongeveer een kilometer vaart u De Muyeveldse Vaart in: kleinere boten kunnen ook rechtdoor de Drecht afvaren. In beide gevallen komt u vervolgens op de Loosdrechtse plassen.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Contacteer ons