Meer resultaten voor varen loosdrechtse plassen

 
varen loosdrechtse plassen
 
Ontdek met een boot van Bonnema Watersport de Loosdrechtse Plassen.
GPS vaartocht op de Loosdrechtse Plassen. Slapen in Loosdrecht. Varen met schipper. Salomon schoenen Free-Skate Schaatsen. Benieuwd naar het nieuwe model van Oud Huijzer sloepen. Kijk hier voor de Oud Huijzer 616 Tender Oud Huijzer 616! Benieuwd naar de omgeving?
Jachthaven Loosdrecht Jachtwerf Van Dusseldorp.
Direct aan de Loosdrechtse Plassen. Centraal startpunt voor een mooie dag varen. Op een van de mooiste plekjes aan de Loosdrechtse Plassen direct aan de 3e plas ligt onze rustige haven. Het is de ideale uitvalsbasis voor sloepen en zeilboten.
Loosdrecht voor watersport, varen, vissen, fietsen en wandelen VVV Wijdemeren.
In tegenstelling tot een aantal meer beschermde wateren, zijn op de Loosdrechtse Plassen alle soorten vaartuigen toegestaan. Het is dan ook niet moeilijk om een adres te vinden waar je een boot kunt huren om de plassen mee te verkennen.
Sloepverhuur Greenjoy BV, locatie Loosdrecht VVV Gooi en Vecht.
Sloepverhuur Greenjoy BV, locatie Loosdrecht. Varen op de Loosdrechtse Plassen: De perfecte escape voor het drukke stadsleven! Greenjoy maakt het vanaf Jachthaven Het Anker mogelijk om eenvoudig en tegen de scherpste prijs een zeer ruime 6-persoons sloep te huren op de Loosdrechtse Plassen.
Boot huren Loosdrecht Motorboot, Zeilboot, Sloep Barqo.
Via Barqo huur je gemakkelijk de ideale zeilboot, catamaran of motorboot. Ontdek het zelf! Varen op de Loosdrechtse Plassen: de sloepenroute. Varen op de Loosdrechtse Plassen is een leuk dagje uit. Bekijk hier de sloepenroute, en leuke dagtocht door het mooie natuurgebied.
Sloep huren en varen op de Loosdrechtse Plassen? Korvet Bootverhuur.
Door onze gunstige ligging zijn zowel de Loosdrechtse Plassen en de Vecht binnen enkele minuten bereikbaar. Vanaf Korvet Bootverhuur vaar je zo uit de haven door de prachtige trekgaten naar de Loosdrechtse Plassen of de Vecht. De jachthaven van Korvet heeft een ideale ligging omdat je met een paar minuten varen op zowel de Loosdrechtse Plassen als op Vecht zit.
Sloepenronde Loosdrechtse plassen, de Vecht zuid en rondje Vuntus Vaarroute RouteYou.
Rondje Loosdrechtse plassen Mijndensesluis Vecht Weersluis Loosdrechtse Plassen met rondje Vuntus. Welkom bij een heerlijk dagje op het water van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. U gaat varen door een afwisselend gebied vol prachtige natuur, fraaie buitenplaatsen en historische dorpjes.
Prive rondvaart met en zonder schipper Rederij Loosdrecht.
Rederij Loosdrecht verhuurt het historische motorjacht Gina" 1946. U kunt er speciaal samengestelde arrangementen op de Vecht en de Loosdrechtse Plassen mee varen. U kunt op deze vaartochten maken die geheel naar uw wens kunnen worden samengesteld of u kunt gebruik maken van de aangeboden arrangementen.
HOME Boot huren op de Loosdrechtse plassen en varen in de wateren rond Loosdrecht.
Wilt u naar de Loosdrechtse plassen, sla dan voor Overmeer af. U vaart nu parallel aan de plas. Via de Raaisluis vlak voor Hilversum kunt u even voor Pampus liggen om vervolgens de wijde Loosdrechtse plassen op te varen. Aanmeren voor een picknick?
Imkerij en varen op de Loosdrechtse plassen en de Vecht Leo Ringelberg Touringcars.
Dagtochten tot 30 euro. Home / Dagtochten / Imkerij en varen op de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Imkerij en varen op de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Een bijenvolk verandert van sterkte naar gelang het jaar kouder of warmer wordt.
Varen op de Loosdrechtse Plassen Rederij Belle.
Zakelijk varen in stijl. Weiden en akkers, dijken met boerderijen, waterpartijen en Hollandse wolkenluchten: het perfecte decor om uw relaties te ontvangen voor een presentatie of bijeenkomst. Trouwen op een boot. Trouwen op een boot in Loosdrecht. Meest geboekt in Loosdrechtse Plassen.
Boot huren in Loosdrecht Loosdrechtse plassen e.o.
Onze jachthaven is zeer centraal gelegen en daarom ben je bij ons binnen een zucht op de Vecht, de Kortenhoefse en Loosdrechtse Plassen. De prachtige locatie, de goed onderhouden boten en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten. Een onbezorgde dag op het water. Wij bieden alles wat nodig is aan om er een onbezorgde dag van te maken. Zo is er een mogelijkheid voor catering bij een boot huren in Loosdrecht, liggen er prachtige vaarroutes klaar en krijg je zwemvesten mee. Er zijn ook droogcontainers aanwezig, zodat belangrijke spullen veilig en droog opgeborgen kunnen worden. Voordat je vertrekt krijg je van persoonlijke instructies en wij kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt. Wij hebben verschillende soorten boten waardoor je kunt kiezen tussen een sloep, motorboot, roeiboot en kano. Met uitzondering van onze Wijdemeren sloep is het mogelijk om zonder vaarbewijs al onze boten te varen.

Contacteer ons