Op zoek naar varen in friesland routes?

 
varen in friesland routes
 
De mooiste vaarroutes Laat je inspireren ANWB Water.
Trek lekker eropuit! De leukste vaarroutes vind je bij de ANWB. De redactie van de Waterkampioen stippelt veel vaarroutes uit door Nederland, die jij vervolgens zelf ook kunt varen. Interesse in Friesland, Zuid-Holland of een andere provincie? Laat je hier inspireren voor je volgende trip!
Mooiste vaartocht vaarroute Zuidwest-Friesland Rondje Súdwest.
In IJlst kunt u besluiten door de brug te varen en te genieten van de Geeuw richting Sneek op de routekaart vermeld. U kunt met deze vaartocht op een ultieme wijze Friesland proeven. In het stadje Workum kunt u een bezoek brengen aan het Jopie Huisman Museum.
Actuele Friese Meren vaarroute: varen in Friesland Yachts4U.
Varen in Friesland De vaarroute op de kaart. U vertrekt vanuit de vertrekhaven en vaart via Sloten en Ijlst naar Sneek. Via het Sneekermeer en het Prinses Margriet kanaal vervolgt u uw weg naar Grou en het natuurgebied de Alde Feanen om vervolgens door Akkrum naar Joure en Langweer te varen.
Een week in Friesland varen, met doorvaarthoogte 3.60 meter.
Routes voor vaarvakantie in Friesland. Simmerskip 950 OK, 2-4 p. Duetvlet 900 AK, 4 p. Gillissenvlet 950 AK/OK, 4 p. Aventura 34 OK, 2 p. Aventura 34 AK, 4 p. Multivlet 1100 AK, 4-6 p. Simmerskip 1200 AK, 7-9 p. Duetglider 1500 AK, 12 p. Boten te koop. Easy Friesland Î 2.40. Frieslandroute Î 2.40. Friesland-Groningen Î 2.40. Noordroute Î 2.40. Zuidwestroute Î 2.40. WE Noodoost Î 2.40. WE Zuidwest Î 2.40. WE Î 4.20. Friesland-Overijssel Î 2.40. Friesland Î 3.60. Friesland-Groningen Î 3.60. Friesland-Groningen-Drenthe Î 3.60. Frieslandtocht Î 4.20. Friesland-Groningen Î 4.20. Frieslandroute 3.60 doorvaarthoogte. 7 dagen boot varen Grou Joure Lemmer Heeg Makkum Sneek Leeuwarden.
Varen in Friesland Voor de leukste vaarroutes in Friesland.
Varen in Friesland. Varen in Friesland. Search for: Search. Varen in Friesland. Denk je aan watersport, dan denk je aan Friesland. De provincie heeft een scala aan mogelijkheden op het water en daarom is het geweldige om te gaan varen in Friesland.
Friesland vaarroutes watersport nieuws watersportwinkel.
Varen en veiligheid. Sparrenlaan 11 9471 PG Zuidlaren BEL: 050 360 49 63. Home Vaarroutes Toeristische vaarroutes Friesland vaarroutes. Friesland Toeristische vaarroutes provincie Friesland. Friesland staat synoniem voor watersport, ook geen wonder, er is vrijwel geen gebied te bedenken dat zo in het teken van watersport staat.
Boot varen in Friesland, Vaarvakantie in Friesland.
Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord. Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor de gasten van Yachtcharter Leeuwarden samengesteld en laten u kennis maken met de gezelligste dorpen en steden, voeren u langs de mooiste plekjes van Friesland en maken het varen in Friesland bijzonder voor beginners.
Vaarroutes voor motorjachten/ motorbootverhuur in Friesland, Overijssel, en IJsselmeer.
Bed en huishoudlinnen. Vaarroutes voor motorjacht verhuur in Nederland: Speciaal voor de Boot verhuur in Friesland, Overijssel en het IJsselmeer. Omdat er bij ons als jacht verhuurder regelmatig gevraagd wordt naar een mooie vaarroutes voor motorboten hebben wij enkele hiervan voor u op papier gezet. Hieronder ziet u enkele speciaal voor onze huur jachten uitgestippelde routes. De routes voeren u door prachtige gebieden, vele bezienswaardigheden en tal van dorpen en steden. Bij iedere route staat vermeld het aantal kilometers/ vaaruren, het gemiddelde brandstofverbruik, het aantal bruggen en sluizen. Route voor 1 week.: Dagelijks 3-4 uur varen.
Alle vaarroutes door Friesland Friesland.nl.
Bekijk alle routes in een lijst. Wat zoek je. Afstand tot mijn locatie. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Varen wordt een familie-uitje. De vele kinderactiviteiten maken van deze vaarroute een ontdekkingsreis voor het hele gezin. De nieuwe Woudaaproute laat het hele gezin genieten van het Friese merengebied. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Het andere Fryslân, met bossen, veenkoloniën en heidevelden: dat is de zuidoostelijke hoek van de provincie. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Maak een rondje langs de Elfsteden en ontdek de vele bezienswaardigheden van Fryslân. Of de Elfstedentocht s winters geschaatst kan worden is ieder jaar weer afwachten. Maar zeker is dat hij nu te varen is. Van begin tot eind. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. De tocht is een staande mast route. De vaarroute gaat over de Friese meren en over kleine vaarten waarvan de Wymerts tussen Boslward en IJlst, met zijn rietkragen en kleine dorpjes en bruggen, een van de mooiste is van Friesland bruggen.
Mooie vaarroutes in Friesland, Overijssel en Groningen Yachts4U.
Met de boot in Friesland, Overijssel en Groningen varen naar plekken die alleen per boot te bereiken zijn! Kies één van de 1-weekse routes voor uw volgende vaarvakantie en bereid uw vakantie op het water samen met familie, vrienden, kennissen of collega's' voor.

Contacteer ons