Resultaten voor dagje varen op het ijsselmeer

 
dagje varen op het ijsselmeer
 
De Korevaer, zeiltochten op het ijsselmeer met tradionele tweemast zeilklipper.
Dagje zeilen met Korevaer Zeiltochten. Dagje zeilen op een historische klipper. Met zijn 37 meter lengte is de Korevaer een van de grootste klippers van het IJsselmeer. Standaard vertrekken we met de zeilboot vanuit Monnickendam, maar het is ook mogelijk om vanuit een andere haven uit te varen.
Dagje zeilen op het IJsselmeer.
Gezellig met vrienden of het bedrijf er even tussenuit, vooraf vergaderen en vervolgens letterlijk en figuurlijk samen dezelfde koers varen! een beamer met scherm staan tot uw beschikking. Zowel luxe als eenvoudig, zakelijk of privé, met een klein of groot gezelschap tot 55 pers, u bent van harte welkom voor een heerlijke dag zeilen en we denken graag flexibel met u mee. Uw wens is onze koers! Voor een vrijblijvende bezichtiging bent u meer dan van harte welkom! Neem direct contact op met Edith 06-12314423 of mail: Edith@deselene.nl. Trouwen op het water? De Selene is tevens benoemd tot officiële trouwlocatie voor de gemeente Waterland! Volg ons op Gastenboek Links: Groep zeilen IJsselmeer Contact Nieuwsbrief.
Meezeilen op een skutsje, klipper of lemsteraak in Friesland, Zeeland.
Met de Bruine Vloot worden 500 historische zeilschepen aangeduid waarmee vroeger vracht werden vervoerd. U kunt op veel van deze schepen een dagje of een weekend op de Waddenzee, het IJsselmeer of over de Friese Meren zeilen. Ervaring in zeilen is niet nodig om mee te varen.
Yachtcharter ijsselmeer.
Yachtcharter op het IJsselmeer nodig? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker aan het juiste adres. Wilt u met zn tweeën gaan varen, met vrienden of de gehele familie, bij ons vindt u altijd een motorjacht dat bij u past. Hieronder kunt u een keuze maken uit een van onze luxe motorjachten voor 2 8 personen.
Dagje weg IJsselmeer. Boek uw boot NAUPAR.
Dagje weg op het IJsselmeer. Ruime keuze bij dagje weg IJsselmeer. De talloze gezellige havenstadjes rondom het IJsselmeer nodigen uit tot een korte tussenstop. Wat dacht u van afmeren bij de bruisende hoofdstad Amsterdam of wilt u liever de beroemde IJsselmeerpaling proeven in Volendam?
Zeilen IJsselmeer Frisian Sailing Company.
Zeilen in het IJsselmeergebied biedt ook Nederlanders op langere vakanties een echte vakantie-ervaring, terwijl de geringe reistijd zich bij uitstek leent voor een dagje zeilen of een weekend zeilen. Frisian Sailing Company is als geen ander bekend met het IJsselmeergebied en verzorgt graag voor iedereen de perfecte zeilreis op het IJsselmeer.
Boottochten, rondvaart vaartochten Dagvaartochten.nl.
AMSTERDAM, TERUG PER BUS op vrijdag 17 augustus 2018. Aan boord wordt u welkom geheten met koffie en cake en tijdens de reis presenteren wij een lunchbuffet. Stroomafwaarts varen we over de IJssel lang alle Hanzesteden en dan over het IJsselmeer door de sluizen bij Lelystad en de Oranjesluizen naar Amsterdam.
Dagje zeilen op het IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
samen een dagje zeilen op het IJsselmeer zorgt voor een frisse wind door het hoofd en door de onderlinge verstandhoudingen. Een dagje zeilen op het IJsselmeer blijft het ultieme uitje. Actief of ontspannen. Onder leiding van een geoefende bemanning worden de zeilen gehesen en laten jullie de zorgen voor een dag even varen.
Zeilvakantie Nederland zeilen op het IJsselmeer, Zeeland en de Noordzee.
Het eindpunt kan Helgoland zijn en vandaar varen we in één ruk terug naar Terschelling. De Waddenzee staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een schitterend natuurgebied met unieke natuurwaarden. De reis is een continue proces van navigatie, zeilen en natuurlijk genieten van de natuurlijke schoonheid. Dagje zeilen IJsselmeer.
Rondvaarten en dagtochten met Rederij Keur Rederij Keur. Facebook. Twitter. Facebook. Twitter.
Even een lekker dagje varen over de IJssel? Een dagje uit in Overijssel wordt compleet met een mooie rondvaart aan boord van onze rederijen. Bij Rederij Keur kiest u uit een aantrekkelijk programma aan dagtochten en rondvaarten over de IJssel, door de IJsseldelta, Zwarte water, Ketelmeer, De Wieden of het IJsselmeer. Met een voortreffelijke lunch en/of diner kunt u genieten van een heerlijke dag aan boord, al varend langs prachtige routes en met bezoek aan tal van bezienswaardigheden. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Bekijk ons aanbod van dag tot dag.: Voor alle dagtochten is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. U betaalt bij aankomst aan boord. Houdt u er rekening mee dat u aan boord niet kunt pinnen? Huisdieren zijn aan boord niet toegestaan. Alle tarieven zijn per persoon. Kinderen t/m 4 jaar varen gratis mee. Kinderen 5 t/m 12 jaar krijgen 30% korting. De vertrekhavens zijn normaal gesproken Zwolle, Kampen en Hattem. Meer informatie over de vertrekhavens vindt u hier.: 7414 KB Deventer. 038 423 30 33. 085 046 60 95. Met de Rederij Keur Kadobon kunt u iemand verrassen op een onvergetelijke ervaring!
Zeilen vanuit Muiden over het IJsselmeer Zeilen IJsselmeer Twee Gebroeders DagjeWeg.NL.
Een dagje op het water nog leuker maken? Kies voor een smakelijke maaltijd aan boord, zoals, ontbijt of lunch, life cooking of een barbecue aan boord, als het schip voor anker ligt voor de haven van Muiden. Of combineer het zeilen met een bezoekje aan de haven van Volendam, een kijkje op forteiland Pampus of het Muiderslot. Samen zeilen op het IJsselmeer in Muiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Prijsinformatie is indicatief en per persoon. Alleen geschikt voor groepen. Arrangementen voor groepen vanaf 20 personen. Maximaal aantal personen: 50. Let op: prijzen zijn altijd prijzen vanaf, vrijblijvend en onder voorbehoud. Genoemde prijs is een voorbeeldprijs voor een dag varen met vijftig personen per persoon inclusief scheepshuur, schoonmaakkosten en catering.
Zeilen met schipper op IJsselmeer met zeiljacht Saila.
EN S AVONDS LEKKER EEN BOEKJE LEZEN. MET OPA EN OMA EEN DAGJE WEG. OP HET WATER. JE KIJKT JE OGEN UIT! LEREN ZEILEN EN GENIETEN. RONDJE HOLLAND VANAF HET WATER. SCHILDERACHTIG EN VERRASSEND. EEN DAG, EEN WEEKEND. HET LIJKT OF JE WEKEN WEG BENT GEWEEST! MET VRIENDEN EEN WEEKEND WEG. HET WAS TOP! EEN WERELD GAAT. VOOR JE OPEN. Zeilen voor iedereen. Altijd al het IJsselmeer over willen zeilen, maar geen boot of zeilervaring?

Contacteer ons