Resultaten voor dagje uit friesland varen

 
dagje uit friesland varen
 
Varen in Friesland Voor de leukste vaarroutes in Friesland.
Bent u op zoek naar een accomodatie, bootverhuurder, activiteit, museum van invulling voor dagje uit? Kijk dan op Friesland.nl. Varen in Friesland. Stichting Varen in Friesland is een netwerk en samenwerkingsplatform van meer dan 100 watersportbedrijven uit de provincie Fryslan.
Groepsuitjes in Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Aan boord is een goed gevulde koelbox met fris, bier en diverse wijnen. Jullie varen in moderne aluminium sloepen met krachtige elektromotor. Een groepsuitje onder begeleiding van Hens Jansen, jullie schipper en vinoloog. Jullie proeven onder zijn begeleiding 7 a 8 wijnen. Onderwijl genieten jullie van het Friese landschap, de prachtige uitzichten van Nationaal park De Alde Feanen. Hens zorgt ook voor de hapjes. Nieuw Groepsuitje: VR-Room. Nieuw in 2019: Met een VR-bril stap je in de onderwaterwereld van de oceaan of je schreeuwt je longen uit je lijf in de achtbaan. Samen met je collegas beleef je unieke virtuele ervaringen. Ook geschikt voor grote groepen. Actie: 250, korting p.p. in combinatie met de escaperoom. Zeilen is zowel actief als ontspannen. Zelf de zeilen hijsen en de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien in Friesland.
Sloep-huren in Friesland.
De voorrangsregels op het water. Eerste keer varen met een motorboot. Hoe werkt het financieren van een boot? Hond aan boord? Met de Succes naar Friesland varen. Regels en Veiligheid. Varen, feesten en eten in Bolsward. Dagje uit in Friesland.
Het leukste uitje in Friesland met kinderen? Varen met Freek!
Zelf sloepvaren op de Freek Vonk route. Als je held Freek Vonk je meeneemt over de Friese meren is dat natuurlijk al stoer en dan zelf varen en een sloepje besturen maakt dit avontuur natuurlijk een superstoere kinderactiviteit in Friesland.
Dagtochten-en-Rondvaarten VVV Waterland van Friesland.
Een dagje uit met de Aleida Hendrika, gebouwd in 1905. Een prachtige belevenis voor jong en oud! LE 50 Rondvaarten met een authentieke Visserman aak. De LE 50 is in 1901 gebouwd bij de Lemster werf Gebr. De vissermanaak heeft diverse schippers. Varen op een klassieke salonboot in Friesland Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten.
Tip: 3x Friesland beleven op het water Bijzonder Plekje. Artboard.
Wat dacht je van skûtsjesilen, de Sneekweek of Lemmer Ahoy? Wanneer je een dagje uit of op vakantie naar Friesland gaat, mag een moment op het water niet ontbreken. We tippen je 3 bijzondere manieren om Friesland vanaf het water te beleven! Sloepvaren met de Arrestant. In de tuin van Anneke, in het Friese Wergea, wil je wel een dagje opgesloten worden! Om te genieten van een authentieke Engelse high of afternoon tea. En als je dan weet te ontsnappen, doe het dan met de sloep van de Arrestant. Vaar de vrijheid tegemoet terwijl je proeft van huisgemaakt lekkers. Een high tea op het water, heb je dat al eens meegemaakt? De sloep van de Arrestant huur je met schipper, het enige dat jij hoeft te doen is te genieten van de high tea en het Friese land. De Arrestant in Wergea. drie uren varen incl.
Varen in Friesland: huur een boot en ontdek Sneek.
Meer mogelijkheden om te varen in Friesland. De mogelijkheden om met een huurboot de Friese wateren te verkennen zijn eindeloos. Of je nu wilt kanoën of iets meer luxe wilt, het is allemaal mogelijk. Ik vond voor de omgeving Sneek de volgende leuke ideeën bij Recreatiecentrum Sneek.: Vaar met een electrosloep naar het Kameleondorp in Terherne. Kies een mooie route door het Friese landschap en maak er een compleet dagje uit van.
10 keer een dagje uit in Friesland.
In de prachtige elfstedenstad Dokkum kun je een zogeheten fluisterbootje huren voor een avontuurlijk dagje uit in Friesland. Vaar door de mooie grachten van de stad of breng een bezoekje aan één van de omliggende dorpen. Van al dat varen krijg je honger, dus je kunt een goed gevulde picknickmand bestellen bij fluisterbootverhuur Dokkum.
activiteiten friesland varen Uitstapjes zoeken DagjeWeg.NL.
Of probeer het een dagje uit met een vlet. open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Yachtcharter Turfskip Vaarvakantie of dagje varen. Sportieve bedrijfsuitjes op het water. HEEG, FRIESLAND Zoek de uitdaging met collega's' of vrienden op het Friese water.
Dagtochten in Friesland.
De voorrangsregels op het water. Eerste keer varen met een motorboot. Hoe werkt het financieren van een boot? Hond aan boord? Met de Succes naar Friesland varen. Regels en Veiligheid. Varen, feesten en eten in Bolsward. Dagje uit in Friesland.

Contacteer ons