Meer resultaten voor dagje varen op de rijn

 
dagje varen op de rijn
 
Rondvaarten en riviercruises op de Rijn.
Verschillende soorten rondvaarten en cruises. Wil je graag een rondvaart op de Rijn maken, maar liever niet teveel geld uitgeven? Dan is een havenrondvaart de beste keuze. Deze worden uitgevoerd door de in Keulen zelf gevestigde rederijen en duren meestal één, twee of drie uur. De schepen vertrekken allemaal vanaf het stukje oever tussen de Dom van Keulen en het chocolademuseum. Afhankelijk van de duur van de rondvaart, zullen de meeste schepen op en neer varen naar Rodenkirchen net ten zuiden of Mülheim net ten noorden van de stad.
Gelders Eiland Rederij Witjes.
Leuke tochten zijn bijvoorbeeld: Rondvaart" op de Rijn" / Rondvaart op Rijn en Waal/" Lunchrondvaart /Brunchcruise. We vertrekken vanuit Tolkamer aan de Europakade. Feesten en vergaderingen. De beide schepen van Rederij Witjes worden ook verhuurd aan groepen voor bedrijfsfeesten, bruiloftenvergaderingen, enz.
Rederij Eureka Vertrekplaatsen.
Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.
Kanoverhuur Lingevaart ontdek de Linge in Gelderland.
Search for: Search. Ervaar onze wateractiviteiten op de Linge! Wij he bben een mooi vaarseizoen 2018 afgesloten. Vanaf april 2019 zijn we weer geopend. Kano en kajak verhuur. Varen in de omgeving rond de Linge is bijzonder in een kano of kajak.
Varen Beleef Woerden.
Over de Oude Rijn in de Romeinse tijd de Rhenus van Laurium Woerden naar Trajectum Utrecht varen. Romeinse Limes: Woerden Zwammerdam. Van Laurium Woerden naar Nigrum Pullum Zwammerdam, varend over de Rhenus, de noordgrens van het Romeinse rijk. Vaarroutes Vanuit Woerden kom je op de mooiste plekjes.
rondvaarten op de Rijn.
Tolkamer-Nijmegen-Tolkamer 3 uur. 24 maart, 14 april, 28 april, 19 mei, 2 juni, 16 juni, 7 juli, 21 juli, 4 augustus, 18 augustus., 1 september, 15 september, 29 september, 6 oktober, 20 oktober. 3.ETEN EN VAREN OP DE RIJN. Tolkamer-Nijmegen-Tolkamer 4 uur.
Routes.
Door Smal Weesp de Vecht op. Door Weesp naar fort Uitermeer, Spiegelpolder, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Vreeland, kaasboerderij De Willigen, De Nes, Loenen aan de Vecht. Varen direct naar Utrecht via Amsterdam Rijnkanaal. Vanuit Almere of Huizen Zuidwaarts: Dagje uit tijdens rondvaart op Gooimeer, IJmeer en Markermeer, Pampus, Muiden, Muiderslot, IJburg, Buiten IJ, Oranjesluizen, t IJ en Amsterdamse havens.
Dagtocht Rhijnauwen Schuttevaer.
Utrecht, Oudegracht 85 Viebrug. Geniet van een heerlijk dagje uit terwijl u door de mooie natuur van de Kromme Rijn vaart! Vanaf juni t/m september varen vertrekt de boot iedere zondag om 10.30 uur vanaf de Oudegracht. In juli en augustus ook op woensdag.
Boot huren Zuid-Holland bootverhuur.nl.
Groene Hart Sloepverhuur Alphen aan den Rijn. Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland Sloepen. Groene Hart Sloepverhuur biedt u de mogelijkheid om een gezellig dagje er op uit te gaan en te genieten van Nederland op t mooist! Recreatie op het w. Van Leersum Maritiem Woubrugge. Woubrugge, Zuid-Holland Sloepen. Varen in en rondom Kaag Braassem.
VAART! Rijnvaart, binnenvaart, scheepsbouw ht maritieme platform.
op Stem Nu, bekijk de uitslag en vertel waarom niet. ma di wo do vr za. Alle dagen actueel! Pegel Kaub verwacht. Weer NL Weer D. Buienradar NL DE EU Scheepvaartberichten. VAARTBookstore voor maritieme titels. Boordtelefoongids: Zoek, Bel Email. Vrachtindicator: inzicht in de markt. MELD JE AAN BIJ HET VAART! BELEEF HET LEES GRATIS MEE! PLUS: ELKE DAG WEBNIEUWS PER E-MAIL. De Binnenvaart wint opnieuw. NIEUW IN VAART! Webnieuws / rss: meer. Akkoord Parijs, blokkades opgeheven. Sterk herstel overslag verrassend. Levensader Rijn moet veiliger.
Rondvaart over de Kromme Rijn Schuttevaer.
Rondvaart over de rivier de Vecht. Stadsrondvaart met pannenkoeken. Den Draeck arrangement. Smakelijk varen / Running dinner. Stadsrondvaart en eten bij Balkan Grill Boro. Sightseeing Utrecht Voucher. Bezienswaardigheden langs de Vecht. Rondvaart over de Kromme Rijn. Boottocht over de Vaartse Rijn.
Veilig snelvaren Rijkswaterstaat.
Of een sportief dagje waterskiën? Om veilig te kunnen snelvaren, gelden er regels. Hieronder vindt u de belangrijkste op een rij. Deze regels gelden voor alle schepen die korter zijn dan 20 m en harder kunnen varen dan 20 km/h.

Contacteer ons