Meer resultaten voor varen loosdrechtse plassen boot huren

 
varen loosdrechtse plassen boot huren
 
HOME Boot huren op de Loosdrechtse plassen en varen in de wateren rond Loosdrecht.
Welkom bij Jan Boer. JBB Bootservice, een fijne plek waar u een boot kunt huren om te genieten van de wateren, sluizen en de Loosdrechtse plassen. Bij Jan Boer kunt u persoonlijk contact verwachten, goede vaartips en een plattegrond. Hij weet de juiste plekken om aan te meren voor een picknick, een uitzicht of ambachtelijk ijsje. Een sloep, een terrasboot of toch een zwop? Jan heeft diverse typen boten te huur waar u met een gezelschap tot 20 personen mee kunt varen.
Online botenverhuur Loosdrecht.
De Interboat 20 is een heerlijke boot voor een dagje varen. De Lifestyle is een zeer comfortabele en mooie grote sloep. Hij is afgewerkt met teakhout en heeft een zeer groot zonnedek. De prachtige Seafury 700 is de een goede keuze als u met een groter gezelschap wilt gaan varen. Lekker varen op de prachtige Loosdrechtse Plassen en de Vecht.
Sloep huren in Loosdrecht Greenjoy sloep huren @ Loosdrechtse plas.
gehele dag varen avond 10.00-22.00. Geniet van Loosdrecht. Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 6-8 persoons sloep te huren op de Loosdrechtse Plassen. De perfecte escape voor het drukke stadsleven! Zoek de ontspanning op midden in de natuur.
Boot huren Loosdrechtse plassen. Bootnodig?
Boot huren Loosdrecht en het omringende waterrijke natuurgebied is bij bekende Nederlanders, watersporters en toeristen dan ook zeer geliefd. Motorboot MS Gina ligt in Loosdrecht. U kunt deze boot huren voor 6 personen. Met dit schip kunt u hier varen: Loosdrechtse plassen.
Boot huren in Loosdrecht Loosdrechtse plassen e.o.
Onze ligplaats is zeer centraal gelegen en daarom bent u bij ons binnen een zucht op de Vecht, de Kortenhoefse en Loosdrechtse Plassen. De prachtige locatie, de goed onderhouden boten en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten. Een onbezorgde dag op het water. Bij een bootje huren in Loosdrecht bieden we alles wat nodig is aan om er een onbezorgde dag van te maken. Zo is er een mogelijkheid voor catering bij een boot huren in Loosdrecht, liggen er prachtige vaarroutes klaar en krijgt u zwemvesten mee. Er zijn ook droogcontainers aanwezig, zodat de natte kleren en handdoeken kunnen drogen. Voordat u vertrekt krijgt u van ons persoonlijke instructies en wij kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft. Wij hebben verschillende soorten boten waardoor u kunt kiezen tussen een sloep, motorboot, roeiboot en kano. Met uitzondering van onze Wijdemeren sloep is het mogelijk om zonder vaarbewijs al onze boten te varen.
Botentehuur.nl Boek nu online uw boot!
Loosdrecht 0 KM De Otter Loosdrecht. Een sloep huren in Loosdrecht kan bij De Otter. Deze leuk uitziende motorsloep is zeer makkeijk te varen Lees verder. Vanaf 75, Prijzen en tijden. 8.4 434 Beoordelingen. Slaapplaatsen Open zeilboot. Loosdrecht 0 KM De Otter Loosdrecht. Vanaf 30, Prijzen en tijden. 6 Personen Sloep/open motorboot. Nieuwersluis 0 KM ariadne aan de Vecht. Deze mooie sloep van ariadne aan de Vecht is perfect om mee te varen op de Vecht en rondom de Loosdrechtse Lees verder. Vanaf 50, Prijzen en tijden. 10 Personen Sloep/open motorboot. Nieuwersluis 0 KM ariadne aan de Vecht. Deze mooie sloep van ariadne aan de Vecht is perfect om mee te varen op de Vecht en rondom de Loosdrechtse Lees verder. Vanaf 80, Prijzen en tijden. 8.5 4 Beoordelingen. 15 Personen Sloep/open motorboot. Loosdrecht 0 KM Piet Hein Loosdrecht. Stalen stoere party sloep. Deze robuuste stoere sloep biedt plaats aan maximaal 15 personen Stuurstand Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 9.0 3 Beoordelingen. 10 Personen Sloep/open motorboot. Loosdrecht 0 KM Dijkzicht. De Loosdrechtse plassen op, de grachten door, de Stormer 75 is er geschikt voor.

Contacteer ons