Resultaten voor dagje varen overijssel

 
dagje varen overijssel
 
Varen gezin Overijssel De beste 28 uitstapjes. DagjeWeg.NL.
Dagje uit met gezin: varen in Overijssel 28. Verken Hollands Venetië met een prachtige rondvaart. GIETHOORN, OVERIJSSEL Verken de waterwegen van het nostalgische Giethoorn met een rondvaartboot, in een punter of in een fluisterbootje. Een heerlijke dag varen, met een knapzak vol lekkers en een spannende puzzel voor onderweg.
Rederij Peters Spetterend dagje uit!
Heerlijk een stukje varen over de Vecht? Ontdek het mooie Vechtdal per boot! Varen en eten. Ons passagiersschip Queen of Vechtvalley is een ideale locatie om samen te genieten van een gezellig avondje uit. Maak nu een rondvaart of vier jouw feest aan boord van ons moderne schip Queen of Vechtvalley!
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Overijssel?
U hebt geen vaarbewijs nodig! Dus wilt u een weekendje weg de natuur in, een dagje uit met het gezin of de familie in de omgeving Zwolle, Kampen of Noord-West Overijssel, een personeelsuitje, bedrijfsfeestje of waterexcursie rondom Giethoorn, Vollenhove, Blokzijl of De Wieden organiseren? T: 06 54 65 46 83. E: info @bobsloepen.nl. Welkom bij sloepverhuur Giethoorn! Geniet in één van onze luxe, elektrisch aangedreven sloepen van de Wieden en ons mooie waterdorp. Start en aankomstpunt is centraal gelegen in Giethoorn aan het kanaal van waar u verschillende routes kunt varen door de prachtige wieden. T: 0521 36 19 61. Bootje huren Zwolle. Welkom bij bootje huren Zwolle!
Varen t Giethmenseveld.
Maar nostalgisch varen in een roeiboot of kanovaren is uiteraard ook mogelijk. Lekker dobberen in een Canadese kano 3 volwassene of 2 volwassenen en 2 kinderen, kajak 1 persoon of in een reuzekano 8 tot 12 personen of een afzaktocht maken waar bij over de Regge en de Vecht wordt terug gevaren naar Ommen. Bekijk het prachtige landschap vanaf het water! Er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor een dagje op het water!
Rondvaarten en dagtochten met Rederij Keur Rederij Keur. Facebook. Twitter. Facebook. Twitter.
Even een lekker dagje varen over de IJssel? Een dagje uit in Overijssel wordt compleet met een mooie rondvaart aan boord van onze rederijen. Bij Rederij Keur kiest u uit een aantrekkelijk programma aan dagtochten en rondvaarten over de IJssel, door de IJsseldelta, Zwarte water, Ketelmeer, De Wieden of het IJsselmeer.
Botenverhuur Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn dagje varen regge varen in overijssel varen twente fluisterboot huren overijssel twente boot twente bootverhuur boot voor een dag kanoverhuur kanovare
Dagje Old Heldern. uw eigen route. Happen en Trappen. Fiets, Smaak en Vermaak. Plan je route. Fietsroute Luttenberg, Nijverdal, Hellendoorn. Salland Smaakfietsroute Tong Achterna. Een dag lekker varen op rivier de Regge in Overijssel en genieten van de mooie omgeving?
Bootarrangementen Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn dagje varen regge varen in overijssel varen twente bootarrangementen overijssel bootarrangementen twente hapje en drankje op boot eten drinken bo
Dagje Old Heldern. uw eigen route. Happen en Trappen. Fiets, Smaak en Vermaak. Plan je route. Fietsroute Luttenberg, Nijverdal, Hellendoorn. Salland Smaakfietsroute Tong Achterna. Gaat u een middag varen op de Regge? Dan heeft Landgoed Schuilenburg leuke arrangementen voor u.

Contacteer ons