Meer resultaten voor dagje varen 2 personen

 
dagje varen 2 personen
 
Bootverhuur.
Deze boot is uitgerust met een elektromotor, waardoor u tijdens het varen niet gestoord zult worden door motorische geluiden. De boot is in bezit van een accupakket waarmee de hele dag kan worden gevaren. De boot biedt ruimte aan 2 volwassenen. 1 / 1. De reddingssloep is een stalen boot voor 4 personen.
Romantisch Giethoorn Hollands Venetië met z'n' tweetjes.
Programmaprijs 145, voor 2 personen inclusief. Aankomst vanaf 11.00 uur met kopje koffie of thee en een stukje appelgebak met slagroom. Van 11.30 tot 13.30 uur varen met een fluisterbootje met routekaart. Op de tandem het overige deel van Giethoorn verkennen inclusief gevulde picknickmand.
Bekijk hier mooi en leuke arrangementen van Recreatiecentrum Sneek. Dit maakt jouw bezoek aan Friesland en haar cultuur en de watersportstad Sneek nóg leuker.
De volgende dag gaan jullie varen vanaf 9.30 uur tot 17.00 uur. De prijs voor 2 personen is vanaf 250, De prijs voor een extra personen is 35, p.p. Voor een boekingsaanvraag graag een email naar info@rc-sneek.nl. Dagje Zeilen Nachtje Slapen.
Varen in de Biesboschregio Beleef De Biesbosch.
Voor een dagje uit met de familie of een paar dagen genieten met zn tweeën. Deze website geeft een compleet overzicht van alle toeristische mogelijkheden die er in de regio te beleven zijn. Varen, fietsen, wandelen, rondvaarten, routes, overnachten, verhuur van boten en sloepen, restaurants en alle evenementen en excursies.
Romantisch samen varen en picknicken!
Je stralende ogen, je onvergetelijke lach, bij jou is waar ik wil blijven, iedere dag. Voor een heerlijk dagje samen en gewoon omdat je heel veel voor me betekent! Jij laat mij stralen. Jij laat mij in mijn dromen verdwalen. Ik ben gelukkig met jou en ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik hou van jou! Voor de liefde van mijn leven, een romantische verrassing voor twee! samen mooie dingen beleven! Ik hou van je xxx. Bedankt voor wie je bent en alles wat je voor me doet. Vandaar dit cadeau, je verdient het. Volgende stap Opslaan Vorige stap Terug naar personaliseren Terug naar cadeau. Inspiratie nodig voor een leuke tekst? Vorige stap Terug naar personaliseren Volgende stap Opslaan Terug naar cadeau. De leukste romantiek vind je tussen het riet, ga daarom samen varen in een fluisterbootje! 7950, voor 2 personen.
Arrangementen Giethoorn: dagje uit kant en klare arrangementen voor iedereen: groepsuitjes, vrijgezelleparty, familiereunie, verjaardagsfeest, teambuilding, personeelfeest, groepsactiviteiten.
Inclusief fietsen, varen, lunch en evt. 3950, volw, 1-100 pers. bekijk fietsen fluistervaren. Rondvaart dagarrangement ideaal voor een gecombineerd gezelschap van jong en oud. Inclusief rondvaart, museumbezoek, eten en drinken v.a. bekijk Giethoorn Genieten. Hollands Venetië voor 2. Compleet all in dagprogramma voor 2 personen.
Giethoorn varen Zelf een bootje of sloep huren in Giethoorn en informatie over de vaarroutes.
In het hoogseizoen geldt een minimale huurtijd van 2 uur. Juli en augustus en alle andere dagen met zomerse temperaturen. Rest van het jaar minimale huur 1 uur. Voor vrijwel alle routes geldt dat u na ongeveer een half uur varen vanaf het vertrekpunt t Zwaantje langs het eilandje komt wat midden in het meer t Wiede ligt, alleen per boot bereikbaar en een ideale plek om te picknicken of te gaan zwemmen. Een gedeelte is afgebakend en ondiep. Sloep groot Max. 10 personen inclusief rolstoeler.

Contacteer ons