Zoeken naar dagje varen giessenburg

 
dagje varen giessenburg
 
Een dagje varen met Zeilwerk.
Voor elk dagje varen maken we samen een pakket op maat dat past bij de gelegenheid, de groep en het budget. Zo kan je een hele dag varen, maar kan je ook voor andere tijden kiezen en bijvoorbeeld met de lunch aan boord komen.
Dagje Varen / De Sampan Startpagina Facebook.
Dagje Varen / De Sampan voelt zich heerlijk bij Dagje Varen / De Sampan. 24 maart om 0900: Giessenburg, Nederland. Onze Sampans liggen weer in de Giessen en Mariano is alweer druk in de voorbereiding! Vanaf 6 april kan er weer gevaren worden.
Sampan varen op de Giessen.
Nu varen de karakteristieke bootje ook op de eveneens karakteristieke Giessen. Het veenriviertje ontdek je in de door een elektromotor aangedreven bootje. Maar de Chinese schouw, de eigenaar van de sampans, verhuurt ook visboten en kanos. Wie gaat voor een echt onvergetelijk uitje, kan zelfs overnachten op het knusse bootje. Peursumseweg 131 3381KV Giessenburg.
Dordrecht.
Voor beginnende, ervaren en professionele watersporters. Je kunt je uitleven op het water, onder begeleiding van een professioneel team aan ervaren watersport instructeurs. Voor een heerlijk dagje ontspannen varen in de Hollandse Biesbosch bij Dordrecht. U kunt zelf varen en er is geen vaarbewijs nodig.
Te zien te doen in de regio Maria Johanna Hoeve.
Varen met de SAMPAN is een unieke belevenis. Ook is de Giessen één van de mooiste veenriviertjes in Nederland. Maar de Giessen is nog niet ontdekt door het grote publiek. De Giessen ligt in het Groene Hart, omgeving van de Biesbosch. Kom een dagje varen.
ANWB Reisgids Nederland / Zuid-Holland / druk 1 Google Boeken.
20e eeuw 7e eeuw 7e-eeuwse Alphen ANWB apr-okt bewegwijzerde bezoekers boerderij boulevard Brielle Burcht centrum collectie Delft di-za dijken Dordrecht dorp draait duinen feestdgn gebouw gerestaureerd gevel goed Goedereede Gorinchem Gouda Goudriaan gracht Groene Groot-Ammers grote Haag Haastrecht Haringvliet helemaal Hellevoetsluis historische Hoek van Holland Hoeksche Waard huis I I Museum Katwijk kijken Kinderdijk Klaaswaal km lange Kubuswoningen kunt laatgotische land Leerdam Leiden leuke ligt ma-za maken Markt meter Mijnsheerenland molen molens mooie mooiste Nederland Nieuwkoop Noordwijk Oud-Beijerland Oude Haven Oude Kerk Oude Rijn pagina pand Papendrecht park plassen plein plek polder poldermolen prachtige Q dag Q di-zo Q gratis Q Q medio Q op afspr Reeuwijk restaurant rijk Rijn Rijswijk Rockanje rond rondleiding rondvaart Rotterdam route Scheveningen Schiedam Sint staan stad stadhuis stenen Strijen terras tijdens toren tuin vanaf variabel Q Vlaardingen voormalige Voorstraat vroeger wandeling Warmond water Westland winkel za-zo zo'n' Zuid-Holland Zwijndrecht.
Sampan / fluisterboot huren Groene Hart. Artboard.
Deel op Facebook Deel op Twitter. De Chinese Schouw Slingelandseweg 17D 3381 KZ Giessenburg. Thema's' uit dit plekje. Romantisch uitje Vriendinnenweekend Bijzondere uitjes Vakantie in het Groene Hart. Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk.: Theetuin t Einde Theetuin en Theeschenkerij. Noord-Holland vanaf 10 per persoon. 2 999 pers. Hihahut Design trekkershutten. Zuid-Holland vanaf 110 per nacht. 1 2 pers. Theetuin Overleek Theetuin en fluisterbootverhuur. Noord-Holland vanaf 29 per high tea. 1 999 pers. Ook leuk om te lezen.: Boek: 1000 dingen doen in Nederland Gebrek aan inspiratie voor je dagje uit?
De Chinese Schouw Het Groene Hart.
Sampans zijn Chinese rivierboten, voorzien van een fluistermotor. Varen met de Sampan is een bijzondere belevenis. de Giessen is nog niet ontdekt door het grote publiek. Vanaf het startpunt aan de Slingelandseweg in Giessenburg vaart u over dit pittoreske riviertje. Een dagje uit?
Alblasserwaard/Vijfheerenlanden.
Roei en Visbootverhuur 1. Start de chat. De Chinese Schouw / Sampanverhuur. Varen met de Sampan op de Giessen: een uniek idee voor een dagje uit, een familie of bedrijfsuitje. De Chinese Schouw verhuurt Sampans op de rivier de Giessen.
Sloep huren Botentehuur.nl.
Een dagje met uw gezin en vrienden en een goedgevulde picknickmand in Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 9.0 3 Beoordelingen. 10 Personen Sloep/open motorboot. De Loosdrechtse plassen op, de grachten door, de Stormer 75 is er geschikt voor. Het is een heerlijke Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 9 Personen Sloep/open motorboot. Uitgeest Zeilschool Bootverhuur Het Uitgeestermeer. Interboat 22: Wie graag het avontuur zoekt en/of van een robuuste uitstraling houdt, doet er goed aan Lees verder. Vanaf 115, Prijzen en tijden. Maril 880 incl schipper. 16 Personen Sloep/open motorboot. Uitgeest Zeilschool Bootverhuur Het Uitgeestermeer. Varen als een baas.
Dagje varen Rederij van Hulst.
Een dagje varen met een natje en een droogje aan boord. Wij zorgen ervoor dat u tijdens een dagje varen kunt genieten van een natje en droogje aan boord. In het geval u een dagje gaat varen voor een bijzondere gelegenheid, kunnen wij een heerlijk menu voor u samenstellen.
Sloepverhuur Slingeland.
Vanaf het vertrekpunt kunt u mooie routes varen over het riviertje de Giessen. Het is het ideale dagje uit voor gezin, vriendengroep of zelfs team of bedrijfsuitje. U wordt bij Sloepverhuur Slingeland hartelijk ontvangen, waarna u een duidelijke uitleg krijgt en informatie over de omgeving.

Contacteer ons