Op zoek naar dagje varen giethoorn?

 
dagje varen giethoorn
 
Koppers Giethoorn Boot huren, Fluisterboot, Rondvaart.
Het adres voor een gezellig dagje vaarplezier in het pittoreske. Het Venetie van het Noorden is bekend van. haar bruggetjes, boerderijtjes en natuurlijk omringd door. het vele water. De grote attractie is in dit unieke waterdorp. te ervaren vanuit een boot. Kijk voor meer informatie op onze pagina fluisterboot Giethoorn.
Boot huren Giethoorn: verhuur van fluisterboten en sloepen.
Dagje uit all-inclusief. Varen en huifkar arrangement. Haand'n' uut de mouw'n.' Knapzak combinatie arrangement. Fietsen en varen door Hollands Venetie. Laser kleiduif schieten. Vanuit het noorden. Vanuit het zuiden. Lopen of fietsen. Boot huren giethoorn. Huur een boot in Giethoorn vanaf 70, per dag. Onze fluisterboten, sloepen, zeilpunters en kanos zijn gemakkelijk te besturen en u heeft geen vaarbewijs nodig. Vanuit onze bootverhuur in het centrum van Giethoorn vaart u onder de nostalgische bruggetjes direct naar de mooie natuurgebieden.
Boot reserveren Giethoorn bootverhuur botenverhuur bootjes.
Welkom op de site van Smit Giethoorn, Boot reserveren Giethoorn Botenverhuur. Wij maken uw dagje Giethoorn compleet, met rondvaart, fluisterboten, kanos, snackbar, restaurant, terras aan de dorpsgracht en vele arrangementen. klik hier voor overzicht van onze NIEUWS berichten! U kunt nu direct fluisterboten, rondvaarten, kano s, sloepen en punters reserveren. Normale tarieven en geen reserveringskosten! Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor circa 5 personen. De boot is éénvoudig te besturen en wordt aangedreven met een vrijwel geruisloze elektromotor. Gezellig een dag op het water met familie en vrienden. Geniet van de natuur van Giethoorn en omgeving met deze geweldige sloep. Maak een onvergetelijke tocht over de Gieterse wateren. Zeilen met de Gieterse Punter een stabiele platbodem op het Bovenwiede of punteren in Giethoorn of een punter speurtocht door de grachten? Het kan allemaal in Giethoorn. U wilt zich lekker laten varen en genieten?
Giethoorn varen Zelf een bootje of sloep huren in Giethoorn en informatie over de vaarroutes.
Ontdek het Hollandse Venetië, Giethoorn en het Natuurgebied De Wieden in een zgn. Dit zijn open punterbootjes voorzien van een stille motor die elektrisch wordt aangedreven, vandaar de benaming fluisteren. Zonder de stank en lawaai van een explosiemotor is een elektroboot het ideale vervoermiddel om de rustieke omgeving te verkennen EN het is nog milieuvriendelijk ook. U krijgt vooraf uitleg over de zeer eenvoudig bedienbare motor en de te varen route.
Giethoorn het Hollands Venetië in noordwest Overijssel: informatie rondvaart, bootje huren, kanoverhuur, zomerhuis, logies, restaurant, omgeving.
Kies voor de meest milieuvriendelijke manier van varen nl. op eigen kracht. Toegankelijk Giethoorn voor Iedereen. Informatie voor rolstoelgebruikers en begeleiders. Op de ouderwetse manier de boot met een punterstok voortbewegen en/of punterzeilen. Toeristische en praktische informatie Giethoorn. Wie zijn wij. We stellen ons graag even aan je voor. Even kennis maken. Vooruit je bootje reserveren, plaatsen voor de rondvaart boeken, voordelige museumkaartjes kopen via onze eigen webshop / reserveringssysteem. Ook zijn hier alle arrangementen terug te vinden. Handen vrij tijdens dagje Giethoorn?

Contacteer ons