Op zoek naar dagje varen in giethoorn?

 
dagje varen in giethoorn
 
Giethoorn varen Zelf een bootje of sloep huren in Giethoorn en informatie over de vaarroutes.
Ontdek het Hollandse Venetiƫ, Giethoorn en het Natuurgebied De Wieden in een zgn. Dit zijn open punterbootjes voorzien van een stille motor die elektrisch wordt aangedreven, vandaar de benaming fluisteren. Zonder de stank en lawaai van een explosiemotor is een elektroboot het ideale vervoermiddel om de rustieke omgeving te verkennen EN het is nog milieuvriendelijk ook. U krijgt vooraf uitleg over de zeer eenvoudig bedienbare motor en de te varen route.
Varen in Giethoorn Fluisterboot huren 6 reviews DagjeWeg.NL.
Geruisloos glijden de fluisterboten van t Zwaantje onder de bruggen door, langs de prachtige tuinen of juist door het riet. Zoek een dagje de rust op en geniet van de schoonheid van de natuur. Varen met een fluisterbootje. Zonder het geluid van een motor glijden de fluisterboten over het water in Giethoorn.
Giethoorn vaartocht: een dagje varen in Giethoorn betaalbaar in tijden van crisis.
Vakantiehuis Gieters Huus Groeps accommodatie Giethoorn. Hoe ons te bereiken. Wie zijn wij. Veel gestelde vragen. Te koop aangeboden. Scherp geprijsd 2017., Min 15 max 125 personen meerprijzen. Programmaprijs per persoon inclusief. 10.00 uur kopje koffie of thee of fris met een plak cake. 10.30-13.30 uur zelf varen in een fluisterboot met routekaart.
Rondvaart Zuideinde Giethoorn.
Giethoorn, Dagje ter land en te water. De Boerties bint een daggie uut in Giethoorn en zien Omgeving. Overdekt door Giethoorn. Georganiseerd varen door Giethoorn. Bruisend begin, lekker zoet eindekortom, kom genieten in Giethoorn! Vaar en fietswegen door het mooie Giethoorn en omstreken.
De Grachthof Rondvaarten Boten Bootverhuur Giethoorn.
Onze boten dobberen er uitnodigend aan hun lijnen. Wachtend op de gasten die een boot huren willen in Giethoorn om te varen in Giethoorn en het fraaie natuurgebied De Wieden zelf vanaf het water willen ontdekken met behulp van een routekaart. Wenst u een fluisterboot electroboot, sloep, punter of kano? Bootverhuur De Grachthof heeft maar liefst 40 fluisterboten en punters voor u te huur. Naast deze boten kunt u sloepen, Canadese kanos en kajaks huren. Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Fluisterboot huren in Giethoorn. Fluisterboot huren in Giethoorn? Bootverhuur De Grachthof heeft maar liefst 40 fluisterboten en punters voor u te huur in Giethoorn. Wilt u een rondvaart door Giethoorn? U kunt uw rondvaart direct online reserveren! Sloep huren in Giethoorn. Huur een betrouwbare sloep bij Bootverhuur De Grachthof voor een ontspannend dagje uit op het water.
Varen in Giethoorn met kinderen.
Ben jij al wel eens in Giethoorn met kinderen geweest? Blogger Suzanne ging met haar hele familie en beleefde een prachtige dag op een fluisterboot. Ondanks het wisselvallige weer. Lees je mee? Familie-uitje: varen in Giethoorn met kinderen. Elk jaar gaan we met mijn familie een gezellig dagje weg.
Varen in Giethoorn.
Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk varen in Giethoorn. Een dagje Giethoorn is immers niet compleet zonder een schitterende vaartocht door het dorp en het Nationaal Park Weerribben Wieden, het schitterende natuurmonument dat onze omgeving rijk. Hieronder vind u een overzicht van alle verschillende mogelijkheden van varen in Giethoorn.
Varen in Giethoorn met een Fluisterboot.
In Nederland begon de opkomst van het elektrisch varen in Giethoorn, het groene Venetiƫ, waar eind vorige eeuw uiteindelijk alle verhuurboten uitgerust werden met elektromotoren. De elektromotoren van de fluisterboot worden aangedreven door accus waarmee u zon 8 uur kunt varen, dus een hele dag.

Contacteer ons