Meer resultaten voor dagje varen in rotterdam

 
dagje varen in rotterdam
 
De Majesteit Dagtocht varen, geen gek idee!
De Rijn, Maas en Schelde lopen allemaal door Nederland en vormen samen een prachtige delta. En in Rotterdam ervaar je het havengebied natuurlijk het beste vanaf het water. Grijp je kans voor wat actie op het water en ga varen tijdens een heerlijke dagtocht. Met een boot zijn de leukste plekjes te bereiken. Vanaf het water geeft Nederland haar mooiste geheimen prijs. Vaar bijvoorbeeld mee tijdens een dagtocht naar Schoonhoven, Dordrecht of Gorinchem. Of combineer een dagtocht varen met een wandeling, voor groepen eventueel onder begeleiding van een gids. Onderneem zon verrassende boottocht! Dagtochten, boottochten, rondvaarten, arrangementen, bedrijfsfeesten, familie-uitjes, noem maar op. Nederland heeft zo veel te bieden voor een dagtocht! Wij passen het arrangement graag aan uw wensen aan. Zo combineren we een rondvaart met een museumbezoek, een wandeling, een lunch of een kasteel bezoek. Bekijk ons oude land met nieuwe ogen. Vanaf het water ziet het land er zo anders uit, ja het hele leven. Dat weet iedereen die weleens een dagje op het water is.
Splashtours The most Splashing way to see Rotterdam!
Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast. Met Splashtours zie je de stad vanaf het land en over water. Wanneer je de mast op gaat, bekijk je Rotterdam ook. Meer info reserveren. Wil jij de stad optimaal verkennen en ook nog eens een spectaculaire duik in de Maas maken?
Home City Marina Rotterdam bv.
Vaar vanaf Rotterdam Marina heerlijk weg op een stoere sloep! Ron Meijer Marine Services heeft een 2-tal sloepen in de verhuur voor een heerlijk dagje varen. U kunt een sloep huren voor een aantal uur maar eveneens voor een hele week.
Rondvaart Rotterdam Dagtocht vanuit De Biesbosch.
Dagje op het water! Bezoek samen met ons de Kerstmarkt in Dordrecht! Boottocht met bezoek aan het vernieuwde Biesbosch museum! Boottocht met stadswandeling Dordrecht. Dagtocht Rien Poortvliet museum. Hou mij op de hoogte. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw vertrekt vanuit Drimmelen en biedt u de mogelijkheid om te varen door Nationaal park de Biesbosch, naar Dordrecht of naar Rotterdam.
Rondvaart door de containerhavens van Rotterdam Rederij Spido.
Tip: Voor een compleet dagje uit in Rotterdam bekijk ook onze combinatietickets. Heeft u geen idee wat u moet doen met uw verjaardag? Vaar dan met ons mee! Op vertoon van uw legitimatie bij onze ticketservice mag u op de dag van uw verjaardag gratis meevaren.
Rondvaart Rotterdam DagjeWeg.NL.
rondvaarten in Rotterdam 8. Splashtours Varen door Rotterdam. ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water! De bus duikt zomaar de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke manier om Rotterdam te verkennen.
Vaararrangement in Rotterdam? Scherpste prijzen en 10 jaar ervaring.
Geen probleem, zolang je wilt betalen voor het minimum aantal personen kun je elk vaararrangement in Rotterdam boeken voor het bootfeest van je leven. Geniet van een heerlijk dagje varen in Rotterdam. Ben je met een kleine groep en wil je even heel wat anders als vaararrangement in Rotterdam?

Contacteer ons