Resultaten voor dagje varen loosdrecht

 
dagje varen loosdrecht
 
Rederij Loosdrecht Rondvaart Loosdrechtse plassen en varen op de Vecht.
Met onze rondvaartboten de Mps Bommelervaart, de Mps Labora, de Mps Kaliwaal, de Mps Warber of de Ms Gina kunt u varen over de Vecht en de Loosdrechtse plassen. Onze andere schepen Ms Gina, Mps Warber, Mps Labora en Mps Kaliwaal zijn geschikt voor een rondvaart met kleinere groepen van 6 tot 30 personen. Zij kunnen ook voor een privé rondvaart geheel naar uw wens worden ingezet vanuit Breukeleveen, Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nigtevecht en Weesp.
HOME Boot huren op de Loosdrechtse plassen en varen in de wateren rond Loosdrecht.
Wij komen hier zeker nog eens terug. Wilt u zelf een recensie schrijven? Recreatiecentrum Mijnden Bloklaan 22a, 1231 AZ Loosdrecht. TEL: 31 0653674265. 2019, Webdesign Marketing PUUR in Marketing Boot huren Loosdrecht Bootverhuur Loosdrecht Sloep Loosdrecht Sloepverhuur Loosdrecht Bootje huren Loosdrecht Varen Loosdrecht.
Varen Loosdrecht Boot huren op de Loosdrechtse plassen en varen in de wateren rond Loosdrecht.
Varen in Loosdrecht. Varen in Loosdrecht is een leuk uitje voor allerlei gelegenheden. Van een dagje weg met de hele familie tot een personeelsuitje, gezellig met vrienden of romantisch met zn tweetjes. Voor elke groepsgrootte heeft JBB Bootservice een geschikte boot waarmee u heerlijk kunt varen in Loosdrecht en omgeving.
blog Dagje varen op de Loosdrechtse plassen Kidsproof t Gooi.
Kidsproof blog Terug. Dagje varen op de Loosdrechtse plassen. Op zonnige dagen gaan we graag varen op de Loosdrechtse plassen! Met Hemelvaart werd het heel mooi weer, dus huurden we een bootje bij Greenjoy. Of je nu van zeilen houdt, wilt suppen, kanoën, roeien, een eigen boot hebt of graag een sloep huurt, de Loosdrechtse plassen zijn perfect met dit mooie weer! Wij hebben zelf geen boot, maar dat is ook niet nodig want je kunt er gemakkelijk een huren. Reserveer per uur. Wij hebben Greenjoy ontdekt! Ik zag dat het met Hemelvaart mooi weer werd, dus heb ik de site gecheckt om te kijken of er nog een sloep beschikbaar was. Heel handig want je kunt per uur de sloep reserveren. Het is overzichtelijk online en je betaalt eenvoudig via iDeal, ideaal! Ik reserveerde van 16-21 uur. Vertrek vanuit Loosdrecht.
Sloep huren op Loosdrecht en de Vecht, met schipper!
Varen met schipper op Loosdrecht en de Vecht. Bestel ook eten en drinken. De sfeer van varen. Uw opstaplocatie is bij het FLETCHER HOTEL in Oud-Loosdrecht Wijdemeren. Tijdens het verzamelen drinkt u nog even lekker wat op het terras en dan duwen we af.
Boot huren Loosdrecht Botentehuur.nl.
Een dagje met uw gezin en vrienden en een goedgevulde picknickmand in Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 8.8 170 Beoordelingen. 10 Personen Sloep/open motorboot. Loosdrecht 0 KM De Otter Loosdrecht. Sloep huren in Loosdrecht? U kunt de de Espevaer Sloep huren bij De Otter Loosdrecht. Deze Luxe motorsloep Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 8.3 135 Beoordelingen. 7 Personen Sloep/open motorboot. Loosdrecht 0 KM De Otter Loosdrecht. Een sloep huren in Loosdrecht kan bij De Otter. Deze leuk uitziende motorsloep is zeer makkeijk te varen Lees verder.
Ontdek met een boot van Bonnema Watersport de Loosdrechtse Plassen.
GPS vaartocht op de Loosdrechtse Plassen. Slapen in Loosdrecht. Varen met schipper. Salomon schoenen Free-Skate Schaatsen. Benieuwd naar het nieuwe model van Oud Huijzer sloepen. Kijk hier voor de Oud Huijzer 616 Tender Oud Huijzer 616! Benieuwd naar de omgeving?
Boot huren in Loosdrecht Loosdrechtse plassen e.o.
Met uitzondering van onze Wijdemeren sloep is het mogelijk om zonder vaarbewijs al onze boten te varen. Minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt wel 21 jaar. Toch liever een kapitein achter het stuur, zodat u zelf ook onderuit kunt zakken? Het is bij ons mogelijk om een schipper in te huren. Deze ervaren schipper kunt u en uw groep de prachtige omgeving rond Loosdrecht laten zien. Boot huren in Loosdrecht met een groep. Voor evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen, feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze grootste boot kunnen maximaal 35 personen. Een boot huren in Loosdrecht is daarom mogelijk met een grote groep. Op deze luxe sloep kunt u genieten van de mooie plassen rond Loosdrecht. Om deze dag compleet te maken, kunt u een catering bijboeken. Zodat u tijdens het uitje, feestje of vergadering kunt genieten van lekker eten en drinken. Een boot huren in Loosdrecht is het perfecte dagje uit!

Contacteer ons