Meer resultaten voor dagje varen zeeland

 
dagje varen zeeland
 
Zeilschip huren Zierikzee Zeeland.
Zeilschip De Scaldis is in 2011 geheel vernieuwd, met onder andere een nieuwe kuip, keuken, sanitair en een vernieuwd interieur. Zo kan jong en oud veilig en comfortabel genieten van een dagje zeilen. Meer over veiligheid en comfort. U vindt de Scaldis ook op de volgende websites: Zeilklippers meer zeilen en Zeilschepen in Zeeland.
Sportvissen en Rondvaarten op de Oosterschelde met de Zwerver 3, Tholen. Al 35 jaar een begrip!
gebruiken en met een beetje geluk kunt u savonds uw eigen gevangen vis eten. Een dagje zeevissen, op de Oosterschelde want daar wordt je minder snel zeeziek van. De weervisserij, vroeger een bloeiende bedrijfstak., is nu een cultuur-historisch fenomeen. Deze vorm van vissen vindt alleen nog in de Oosterschelde plaats. en heeft alleen bekendheid op Tholen en Bergen op Zoom. In samenwerking met Cor van Dort worden in mei en juni. anjovis dagtochten en excursies georganiseerd. We varen naar de weervisserij van Cor van Dort waar u met eigen ogen kunt zien.
Boot huren bij de nummer 1 bootverhuur site van Nederland.
Wil je als bootverhuurbedrijf ook deelnemen? Sluit je dan aan bij de HISWA kwaliteitsbedrijven op Vakantievaren.nl. Alle boten te huur. Varen in Friesland. Varen op het IJsselmeer. Varen in Zeeland en Noord-Brabant. Varen op de Hollandse Plassen. Varen in Overijssel.
Varen in Zeeland Varen Zeeland.
Webdesign Zeeland JS Webdesign. Bel voor meer informatie.: Na een midweek op de Amelia te hebben doorgebracht kunnen Op zaterdag, 11 augustus 2018 2004.: Wij hebben vorig jaar zomer een leuke tocht gemaakt naar Op zaterdag, 14 juli 2018 1211.:
Meezeilen Engelse kust Archives Dagje zeilen in Zeeland Sail àla Carte.
Bent u alleen of met zn tweeën dan maken wij ook graag een reis op maat. Van maart t/m oktober te boeken. vertrek en aankomst: Marina Port Zélande. afhankelijk van het aantal dagen dat u wilt varen. dit is inclusief.:
Meezeilen op een skutsje, klipper of lemsteraak in Friesland, Zeeland.
Met de Bruine Vloot worden 500 historische zeilschepen aangeduid waarmee vroeger vracht werden vervoerd. U kunt op veel van deze schepen een dagje of een weekend op de Waddenzee, het IJsselmeer of over de Friese Meren zeilen. Ervaring in zeilen is niet nodig om mee te varen.
Frisia Rondvaarten Er op uit in Zeeland Dagattracties Dagattracties Zeeland.
Vertrekplaatsen van Kamperland, Zierikzee en St-Annaland. Vaartochten naar de zeehonden dient u vooraf te reserveren. Voor groepen is het mogelijk een schip te charteren. Terug naar overzicht. Musea en Bezienswaardigheden. Actief en Avontuurlijk. Dagje uit met de kids. Uniek in Zeeland.
Varen Deltagids.
Wil je de Delta tot in de uiterste puntjes leren kennen, dan móét je hier gaan varen. Vanuit je drukke thuisomgeving vaar je zo naar de rust en de ruimte en de gezellige havens van het Deltagebied. En je kunt hier natuurlijk ook ter plekke een kajuitjacht, catamaran, open zeilboot skiff of RS, motorjacht of motorsloep huren.
Boot huren in Zeeland op het veerse of goese meer. Van der Vlies Nautic.
De ideale sloep voor het Veerse Meer. De ruime zitplaatsen met zit en rugkussens, veel opbergruimte en de wegklapbare kap maken een dagje varen over het meer tot een uiterst comfortabele belevenis. Deze stabiele sloep met de betrouwbare inboardmotor en stuurwiel besturing is makkelijk te besturen door iedereen, want een vaarbewijs heeft u niet nodig.
Boot huren Zeeland De Arne, ideaal gelegen aan het prachtige Veerse Meer.
Het Veerse Meer is uitgestrekt en biedt naast 17 eilanden een schakering van verschillende oevers. In het schone water kun je lekker zwemmen en tijdens het varen kun je genieten van het prachtige uitzicht. Natuur Veerse Meer. Natuur Veerse Meer. Het Veerse Meer kent 17 eilanden waarvan er 12 toegankelijk zijn voor bezoekers. Naast speelweides en wandelbossen vind je hier prachtige natuur en vele soorten dieren. Zo grazen er op de Haringvreter damherten. Bezoek het mooie en gezellige stadje Veere. In deze historische stad vindt u diverse bezienswaardigheden en kunt u gezellig winkelen en een terrasje pakken. En natuurlijk ook lekker eten. Boot huren Zeeland informatie.
Bed and Breakfast, BB bij KA, varen op het Veerse Meer.
Zeeland Boten Verhuur, Middelburg. Ponton, Kano, Waterfiets en Sloepverhuur. De sloepen zijn uitermate geschikt voor een heerlijk dagje genieten op de Zeeuwse water. U vaart over het mooie eeuwenoude kanaal door walcheren, door de sluizen van Veere naar het Veerse Meer met zijn mooie rustieke eilandjes. Na een dag of dagdeel varen en genieten in een van deze sloepen vaart u weer terug naar Middelburg waar deze onvergetelijke dag nog niet ten einde hoeft te zijn.
Rondvaart Oosterschelde: varen tussen bruinvissen en vogels Burgh-Haamstede DagjeWeg.NL.
Spot bruinvissen en zeehonden op de Oosterschelde in Burgh-Haamstede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Nieuwe Havenweg 5a 4328 NJ Burgh-Haamstede. Gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland.

Contacteer ons